Ulaşım Planı İlçelerde Masaya Yatırılıyor - Son Dakika
Güncel

Ulaşım Planı İlçelerde Masaya Yatırılıyor

Ulaşım Planı İlçelerde Masaya Yatırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ana Planı Kapsamında İlçe Belediyeleriyle Görüşmelere Başladı.

18.10.2010 13:25

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ana Planı'nı şekillendirmek için ilçe belediyeleriyle görüşüyor. Belediyelerde yapılan toplantılarda mevcut yollar, arazi şartları, sanayi ve eğitim gibi ulaşımı etkileyecek konular da ele alınıyor.

KARTEPE'DE TOPLANDILAR

Toplantılarda ayrıca ilçelerin sosyo-ekonomik yapıları, ulaşım kooperatifleri ve demiryolu gibi konularda görüşülüyor. Kartepe Belediyesi'nde yapılan ulaşım an planı toplantısına Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Adnan Bilgiç, Ulaşım daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel, Ulaşım Planlama Müdürü Salih Kumbar, yüklenici firma temsilcileri ve konuyla ilgili çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.

HANE HALKI ANKETİ SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi olarak ulaşım ana planı kapsamında yapılan çalışmaları aktaran Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, vatandaşların ulaşım bilgilerinin alındığı Hane Halkı Anketi'nin sürdüğünü belirtti. Genel Koordinatör Bilgiç, "Ulaşım Ana planını şekillendirmek için kurumlardan veri amaçlı yatırım bilgileri, projeleri ve sorunları alıyoruz. Karayolları ve demiryolları bilgilerini alıyoruz. Aldığımız verilerden çıkacak taleplere göre birtakım yatırımlar planlıyoruz. Yolarla köprülerle ilgili yaptığımız testlerden sonra plan ortaya çıkıyor" şeklinde konuştu.

ULAŞIM ÖNCELİKLİ SORUNUMUZ

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık yaptıkları ankette ulaşımın eğitim sorunundan önce geldiğini gördüklerini söyledi. Bankacılık ve noter işlemleri için vatandaşların İzmit'e gittiklerini ifade eden Başkan Karabalık, bu kuruluşların Kartepe'de yer edinmesiyle İzmit trafiğinde bir rahatlama olabileceğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulaşım Planı İlçelerde Masaya Yatırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement