Uluslararası American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın Basın Toplantısı Yapıldı

Uluslararası American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası\'nın Basın Toplantısı Yapıldı

Uluslararası American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı yapıldı Uluslararası American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı bugün İstanbul'da yapıldı.

15.09.2015 14:25

Uluslararası American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı yapıldı

Uluslararası American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın basın toplantısı bugün İstanbul'da yapıldı.

Steingenberger Hotel'de yapılan basın toplantısında Marsel İlhan, turnuvanın bir numaralı seri başı Ukraynalı Sergiy Stakhovsky ile turnuva direktörü Cem Tınaz yer aldı.

Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Türk tenisçi Marsel İlhan, Turnuva oldukça zor görünüyor. İstanbul'da oynamak benim için hep önemli olmuştur. Hedefim şu anda ilk turu geçmek şeklinde konuştu.

Turnuvaya bir numaralı seri başı olarak katılan Ukraynalı Sergiy Stakhovsky ise, Türk tenisinin gelişimi yurt dışındaki algıyı değiştirdi. Turnuva benim için ayrı bir anlam ifade ediyor ifadelerini kullandı.

12 Eylül'de eleme maçlarıyla başlayan turnuvada bugün erkeklerde 13, çiftlerde 2 mücadele yapılacak.

Marsel İlhan ilk gün mücadelesinde, Rus Aslan Karatsev ile karşılaşacak.

Turnuvanın bir diğer Türk sporcusu Barış Ergüden, İspanyol Adrian Menendez Maceiras ile mücadele edecek. Barkın Yalçınkale ise ikinci tura yükselmek için Belaruslu Dzmitry Zhryrmont ile karşı karşıya gelecek.

Çiftlerde Tuna Altuna ile Cem İlkel, Gürcü Aleksandre Metreveli ve Rus Anton Zaitcev ikilisi ile, Mert Naci Türker Sırp ile partneri Ivan Bjelica çifti ise, Belçikalı Yannick Mertens ve Fransız Vincent Millot ile mücadale edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uluslararası American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement