Ünlü Yönetmen Mesut Uçakan'ın Acılı Günü - Son Dakika
Güncel

Ünlü Yönetmen Mesut Uçakan'ın Acılı Günü

Ünlü Yönetmen Mesut Uçakan\'ın Acılı Günü

Ünlü film ve dizi yönetmeni Kırıkkale doğumlu 61 yaşındaki Mesut Uçakan'ın bir süredir rahatsız olan annesi 85 yaşındaki Zeliha Uçakan hayatını kaybetti.

02.05.2014 16:00

Ünlü film ve dizi yönetmeni Kırıkkale doğumlu 61 yaşındaki Mesut Uçakan'ın bir süredir rahatsız olan annesi 85 yaşındaki Zeliha Uçakan hayatını kaybetti. Kırıkkale'de annesinin cenazesine katılan yönetmen Uçakan'ın annesinin cenazesine eğitim ve sağlık camias, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile yakınları katıldı.

Annesinin cenazesine katılan ünlü yönetmen Mesut Uçakan DHA muhabirine, Allah annemin kabrini nur, mekanını cennet eylesin. Gerçekten çok güzel bir ölümü yakaladı. Bir taraftan anamızdır. Onun parçasıyız, kaybettiğimiz için haliyle içimiz yanıyor. Ama öbür taraftan herkes gidicidir. Fani dünyada mesele güzel ölümü yakalamak. Annemizin böyle güzel ölümü yakalaması, bir taraftan da bizi sevindiriyor, teselli ediyor. Son vazifemizi yapalım istiyoruz. Yarabbim ona lütfediyor ve babamın kabri yanında yer bulduğumuz için. Biz Kırıkkale'liyiz ve Kırıkkale bizim memleketimiz dedi.

Yönetmen Uçakan 6 kardeş olduklarını ve annelerinin bir süreden beri rahatsız olduğunu, kaldırıldığı Yüksek İhtisas Hastanesi'nde yaşamını kaybettiğini söyledi. Uçakan, annesinin ölümünü camiadaki arkadaşlarına haber vermediğini de belirtti. Merhum Zeliha Uçakan, Yenimahalle Barboros Camisi'nde kılınan Cuma ve cenaze namazına müteakip Kırıkkale Yenimahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Yönetmen Mesut Uçakan'ın Acılı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement