Ünlülere Yönelik Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklu Sayısı 10'a Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ünlülere Yönelik Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklu Sayısı 10'a Çıktı

Ünlülere Yönelik Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklu Sayısı 10\'a Çıktı

Aralarında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca gibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı uyuşturucu davasında tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

07.11.2013 18:45

Aralarında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca gibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı uyuşturucu davasında tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 kişiden 10'u tutuklanırken, menajer Ayşe Selin Boronkay ise aranıyor.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu haklarında "uyuşturucu temin etmek" suçundan tensip tutanağı ile yakalama kararı çıkarılan 17 kişiden 10'u tutuklandı. Menajer Ayşe Selin Boronkay'ın ise hala yakalanamadığı öğrenildi. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 2 Ekim 2013 tarihinde 17 sanık hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Haklarında yakalama kararı çıkarılan 17 kişiden 5'i olan Emrah A., Aslı K., Recep Onur B., Erol T. ve Cengiz E, 5 Ekim 2013 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmiş ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Geriye kalan 12 kişiden Cihan Ş., Ferdi Ö., Murat Ö., Şeref D. ve Necati F. de tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hakkında yakalama kararı olan aralarında menajer Ayşe Selin Boronkay'ın da bulunduğu 7 kişi ise hala teslim olmadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 25 Ocak'ta Beşiktaş, Şişli, Etiler ve Ulus bölgesinde düzenlediği operasyonda, aralarında Gizem Karaca, Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Yusuf Hasan Akgün ve Ayşe Selin Boronkay'ın da bulunduğu 38 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonda 20 kilo esrar, 500 gram kokain, bir miktar eroin ve bir miktar bonzai maddesi ele geçirilmişti. Savcılık tarafından yapılan sorgulamanın ardından Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca serbest bırakılmıştı.

15 YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENİYOR

İddianameyi hazırlayan savcı Abdullah Mirza Coşkun, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Hasan Akgün ve Selin Boronkay ile şarkıcı Cenk Eren'in "uyuşturucu temin etmek" suçundan 5 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etmişti. Savcılık tarafından hazırlanan iddianame, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmişti. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, kabul ettiği iddianame sonrası hazırladığı tensip tutağında 17 sanık hakkında yakalama kararı çıkarmış, ünlü dizi oyuncuları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren, Alp Parlar, Mustafa Kabahor, Ergun Taş, Niyazi Canbaz'ın da aralarında bulunduğu 13 sanık hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı koyarak bu isimlerin duruşmaya zorla getirilmesi kararını vermişti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlülere Yönelik Uyuşturucu Operasyonunda Tutuklu Sayısı 10'a Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement