Unutulmaz Konserlerle Eş Zamanlı Caz Keyfi! - Son Dakika
Güncel

Unutulmaz Konserlerle Eş Zamanlı Caz Keyfi!

Unutulmaz Konserlerle Eş Zamanlı Caz Keyfi!

"Jazz15", ikinci haftasında Cazın ustalarını ağırlamaya devam ediyor!

09.05.2013 16:56

İlk haftasında yoğun ilgi gören 15 günlük caz festivali "Jazz15", ikinci haftasında da cazın ustalarını müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 5 yıldır Türkiye'nin önde gelen ve gelecek vadeden caz müzisyenlerini sahnesinde ağırlayan mekan 60 m²'nin bu yıl üçüncüsü düzenlediği festivalde, aynı zamanda genç kuşak caz gruplarının yeni projelerine de yer veriliyor.

Unutulmaz Konserlerle Eş Zamanlı Caz Keyfi!

3 Mayıs'ta başlayan ve Jülide Özçelik, Bilal Karaman & Jarrod Cagwin, Jehan Barbur, Ayşe Gencer Quartet feat. İmer Demirer, Buket Coşkuner Quintet gibi önemli isimlerin sahne aldığı "Jazz15", ikinci haftasında da cazseverlere üç farklı mekanda eşzamanlı caz keyfi yaşatacak.

Festivalin ikinci haftasında; Jazz15 Teknesi'nde Sibel Köse Quartet, Yeşim Pekiner Quintet, A Capella Boğaziçi, İmer Demirer Ensemble, Ayşe Tütüncü Dörtlüsü, Selen Beytekin, Alp Ersönmez – Cereyanlı, Akademi Restaurant'ta PiaTango feat. Sumru Ağıryürüyen, Birsen Tezer cazseverlerle buluşacak. 60 m²'de ise eş zamanlı olarak Damla Pehlevan, Sarp Maden Quintet, Ceyda Özbaşarel + KDV, Bora Çeliker Quartet, Melisa Kral Quintet, Banu Savaş Quintet gibi isimler dinlenebilecek.

Katılımcılar; festival boyunca Akademi Restaurant'ın denizi her açıdan gören eşsiz manzaralı terasında, Kabataş ve Arnavutköy'den hareket ederek boğazı gezecek Jazz15 Teknesi'nde ve 60 m²'nin sıcak ve samimi ortamında cazın keyfini çıkaracaklar.

03 – 17 Mayıs tarihleri arasında Akademi Restaurant, Jazz15 Teknesi ve 60 m²'de düzenlenecek "Jazz15" festivalinin biletleri; www.mybilet.com adresinden, 60 m²'den ve etkinlik günlerinde mekan girişlerinden temin edilebiliyor. Akademi Restaurant'ta gerçekleşecek konserleri yemekli olarak izlemek isteyenler rezervasyon yaptırabiliyor. Jazz15 Teknesi, Kabataş'tan 21:00'da, Arnavutköy'den de 21:30'da hareket ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Unutulmaz Konserlerle Eş Zamanlı Caz Keyfi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement