Üstündağ: "Spor ve Eğitimin Birlikte Yürütülme Projelerini Destekliyoruz" - Son Dakika
Güncel

Üstündağ: "Spor ve Eğitimin Birlikte Yürütülme Projelerini Destekliyoruz"

Üstündağ: "Spor ve Eğitimin Birlikte Yürütülme Projelerini Destekliyoruz"

Üstündağ: "Spor ve Eğitimin birlikte yürütülme projelerini destekliyoruz"İstanbul-DHA(fotoğraflı)Okyanus Kolejleri ile Voleybol Federasyonu arasında 22 Eylül 2016 tarihinde yapılan anlaşma neticesinde 2020 yılına kadar sürecek dev bir işbirliği için protokol imzalanmıştı.

13.12.2016 15:56

Üstündağ: "Spor ve Eğitimin birlikte yürütülme projelerini destekliyoruz"

İstanbul-DHA

(fotoğraflı)

Okyanus Kolejleri ile Voleybol Federasyonu arasında 22 Eylül 2016 tarihinde yapılan anlaşma neticesinde 2020 yılına kadar sürecek dev bir işbirliği için protokol imzalanmıştı.

Okyanus Kolejleri Kemerburgaz Kampüsü'nde yapılan bu protokolde; Çocukları ve gençleri alkol düşkünlüğü ve kötü alışkanlıklardan korumak, çocukların ve gençlerin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek, sporun özellikle Voleybolun geniş kitlelere yayılmasını sağlamak, çeşitli yaş gruplarında oynayan Voleybol Milli Takım Sporcularına Okyanus Koleji tarafından Eğitim ve Öğretim Bursu verilmesini sağlamak, TVF tarafından hayata geçirilen Fabrika Voleybol Projesinin icrasını sağlayacak tesislerin oluşturulması ve ISF (International Scholl Finals ) - Liseler arası şampiyonalarda Kız ve Erkek Voleybol takımları Okyanus Kolejleri bünyesinde oluşturulup ülkemizi Türk Voleybolunda temsil edebilmek amacıyla TVF ile Okyanus Koleji arasında ortak bir proje geliştirme konuları yer alıyordu.

Üstündağ'a soft pastel portresi hediye edildi

Bu kapsamda Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlık seçimlerinde yeni başkan seçilen Mehmet Akif Üstündağ'a Okyanus Kolejleri Sportif Direktörü İbrahim Cengiz tarafından hayırlı olsun temennisinde bulunuldu ve başarılar dilendi. Bu ziyarette Üstündağ'a sürpriz bir şekilde soft pastel portresi hediye olarak takdim edildi.

Üstündağ: "Spor ve Eğitimin birlikte yürütülme projelerini destekliyoruz"

Hediyeyi çok beğendiğini ve Okyanus Kolejleri ile yapılan protokolden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Üstündağ, verilen destek için Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan ÖZBEY'e Genel Müdür Lokman DEMİRAY'a ve Yönetim Kurulu'na çok teşekkür ettiğini dile getirdi. Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Voleybol Federasyonu olarak Spor ve Eğitimin birlikte yürütülmesi için bu projeye desteklerinin artarak devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üstündağ: 'Spor ve Eğitimin Birlikte Yürütülme Projelerini Destekliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement