Uyuşturucu Kullanan Oğlunu Astı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Kullanan Oğlunu Astı

Uyuşturucu Kullanan Oğlunu Astı

İstanbul'da babasının, uyuşturucu kullandığı için asarak öldürmeye kalktığı 20 yaşındaki Toprak Özkan, ipin kopması sonucu ölümden döndü.

14.03.2016 08:01  Güncelleme: 11:01

İstanbul'da 20 yaşındaki Toprak Özkan, Şişli'de bir arkadaşı ile yaşıyordu. Ailesi ise Kayseri'deydi. Baba Bülent Özkan, 22 Kasım'da oğlunun yanına geldi. Oğlunun uyuşturucu kullandığını görünce, darp etmeye başladı.

BOYNUNA İP GEÇİRİP ASTI

Kızgınlığı geçmeyen baba, oğlunu kanepenin üzerine çıkarıp, boynuna ip geçirdi. İpin ucunu da perdenin yanındaki demire bağlayıp, oğlunu kanepeden itti. Nefes alamayan genç, baygınlık geçirdi. Bu esnada boynundaki ip şans eseri koptu ve Toprak yere düştü.

PİŞMAN OLDU

Baba Bülent Özkan bir süre sonra yerde can çekişen oğlunu görünce pişmanlık duydu. Kardeşini arayarak, yardım istedi. Bu arada polis de yaşananlardan haberdar oldu. Adliyeye sevk edilen Bülent Özkan cezaevine gönderildi.

DAVA AÇILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında olayla ilgili iddianame düzenlendi. Gencin babası hakkında kasten öldürmeye teşebbüs suçu kapsamında dava açıldı. Dava ilerleyen günlerde ağır ceza mahkemesinde görülmeye başlanacak. (Kaynak: Sabah)

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Kullanan Oğlunu Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Neco: Uyusturucu akp doneminde malesef cok artti.ne olursa olsun illede akp diyenlerinde beyinlerinin bir nevi cok konusan biri tarafindan cehaletinde etkisiyle uyusturuldugu , hipnotize ve algi yontemiyle beyinlerin pert edildigi meydanda.allah sonumuzu hayreylesin. 50 14 Yanıtla
    Van: Akp Nin tadını unutamadın galiba 3 11
  • vatan muş: Allah kimseyi evladıyla sınamasn babaya sabır versin gençlerimizi bu bataklığa sürükleyenlerinin cezasını versin Allahım normal bir hayat istiyoruz sen yardım et 53 1 Yanıtla
  • urfalı: öyle babaya böyle evlat 17 14 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ŞEYTAN AYRINTILARDA GİZLİDİR HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR... 25 3 Yanıtla
  • Sun ay: Bunun gibi işe yaramaz cahiller Yaşar iyiler ölür ...Nasıl. Yaaa???????? 8 0 Yanıtla

Advertisement