Vali Cirit'ten Kazım Koyuncu'nun Mezarına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Cirit'ten Kazım Koyuncu'nun Mezarına Ziyaret

Vali Cirit\'ten Kazım Koyuncu\'nun Mezarına Ziyaret

Artvin Valisi Kemal Cirit, şehitlerin ve sanatçı Kazım Koyuncu'nun mezarlarını ziyaret edip, dua okudu.

15.10.2013 11:56

Artvin Valisi Kemal Cirit, şehitlerin ve sanatçı Kazım Koyuncu'nun mezarlarını ziyaret edip, dua okudu.

Artvin Emniyet Müdür Vekili Mesut Adıbelli, İl Müftüsü Kemal Uçkun, MHP İl Başkanı Nedim Özer ve CHP İl Başkanı Seçkin Kurt ile birlikte dün önce Garnizon Şehitliği'ni ziyaret eden Vali Cirit, 1992 yılında terhisine bir gün kala şehit düşen Asteğmen Fevzi Atun'un kabri başında dua okudu, şehidin ağabeyi Köksal Atun'a başsağlığı dilediğinde bulundu.

KOYUNCU'NUN KABRİNE ZİYARET

Daha sonra Hopa İlçesi'ne giden Vali Cirit, 2005 yılında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kazım Koyuncu'nun Yeşilköy'deki anıt mezarını ziyaret ederek dua okudu, Koyuncu'nun annesi Hüsniye Koyuncu'nun elini öptü, babası Cavit Koyuncu'ya başsağlığı dileklerini iletti. Aileye herhangi bir ihtiyaçları, sorunları veya talepleri olup olmadığını soran Vali Cirit, "Artvin'e geldiğinizde bir çayımızı içmeye mutlaka bekliyorum" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Koyuncu çifti de bugüne kadar binlerce kişinin oğullarının mezarını ziyaret ettiğini ancak ilk kez bir valinin ziyarete geldiğini belirterek duydukları memnuniyeti dile getirdi. - Artvin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Cirit'ten Kazım Koyuncu'nun Mezarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement