Vali Toprak, İzmir'de 3. Hatay Günleri Etkinliğine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Vali Toprak, İzmir'de 3. Hatay Günleri Etkinliğine Katıldı

Vali Toprak, İzmir\'de 3. Hatay Günleri Etkinliğine Katıldı

Hatay Valiliği ve Merkez Hataylılar Sosyal, Kültür ve Dayanışma Vakfı'nca İzmir'de düzenlenen Hatay Günleri kapsamında Konak ilçesinde künefe etkinliği düzenlendi.

22.09.2013 11:57

Hatay Valiliği ve Merkez Hataylılar Sosyal, Kültür ve Dayanışma Vakfı'nca İzmir'de düzenlenen Hatay Günleri kapsamında Konak ilçesinde künefe etkinliği düzenlenerek 74 tepsi künefe dağıtıldı. Düzenlenen etkinliğe katılan Vali Toprak'ı, Hatay Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Hataylılar Vakfı Başkanı Vecih Fakıoğlu, Hataylılar ve etkinliğe katılan vatandaşlar karşıladı.

Vali Toprak'ın, etkinliğe katılan basın mensuplarına kendi elleriyle künefe dağıttığı etkinlikte, Vali Toprak, " Künefeyle birlikte bize hoş geldiniz demek istiyorlar ve biz de onlara hoş geldiniz demek istiyoruz. Yapılan işin kendisi tatlı, her tatlı meselede bir güzellik vardır. Tatlı dil, tatlı bakış, tatlı görüş dolayısıyla işin bahanesidir. Bu vesileyle künefeyle birlikte Hatay'dan İzmir'e kadar gelen ülkemizin değişik noktalarına yayılan barış, hoşgörü ve kardeşliğin buluşmasıdır bu etkinlik diye düşünüyorum. Bu tür etkinliklerle barış, hoşgörü ve kardeşliği kuvvetlendirerek daha da iyi hissedebiliriz teşekkür ediyoruz, tüm Hatay'dan gelen kardeşlerimize… Barışı, hoşgörüyü kardeşliği gönlünden, yüreğinden çevreye yansıtanlara teşekkür ediyoruz. Bunu sevgiyle yeşertip tüm ülkeye, dünyaya yayanlara teşekkür ediyoruz, sağ olun " şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Toprak, İzmir'de 3. Hatay Günleri Etkinliğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement