Valilik Personeline Belgeleri Verildi - Son Dakika
Güncel

Valilik Personeline Belgeleri Verildi

Valilik Personeline Belgeleri Verildi

112 Acil Çağrı Merkezinde düzenlenen törende ilk olarak protokol konuşmaları yapıldı.

03.02.2012 18:48

Valilik bünyesinde hizmet veren 112 Acil Çağrı Merkezi ( Jandarma, Emniyet, Sağlık, İtfaiye ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ) personeli başta olmak üzere, valilik personeline çağdaş kamu yönetimi anlayışı içerisinde kaliteli hizmet sunumu esas alarak verimliliği arttırmak ve sosyal sorumluluk bilinciyle vatandaş beklentilerini karşılamak amacıyla düzenlenen 64 derslik hizmet içi eğitim seminerini bitirenlere Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkan Vekili Orhan Eren, Isparta Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Vali Yardımcısı Niyazi Can, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya'nın katılımlarıyla düzenlenen törende belgeleri verildi.

Düzenlen hizmet içi eğitim seminerinin içeriği hakkında açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Niyazi Can; "Bilimsel ve teknolojik gelişmeler izlenerek, performansı yüksek hizmet sunumunu amaçlıyoruz. Bu doğrultuda diksiyon, halkla ilişkiler, davranış bilimleri, yönetimde amir-memur ilişkileri, protokol temsil ağırlama kuralları, personelin ağırbaşlı, nezaket ve tevazu sahibi olması, malzeme ve zamanı yerinde kullanması gibi konularda sayın valimizin destekleri ve direktifleri doğrultusunda hizmet içi eğitim verilmiştir. Arkadaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Vali Oğuz; "Amacımız vatandaşa daha iyi hizmet etmek"

Kursu düzenlemekteki amacın halka daha iyi hizmet sunmak olduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz; "Kamu personelimiz, belirtilen alanlarda daha ileri gitmeleri ve halkımıza daha iyi hizmet vermeleri amacıyla bu kursu düzenlendik. Kendi şahsi hayatınızda ve aile hayatınızda bunun tesiri görülecek, ama ilk etapta madem bu kamu hizmeti olarak ele alınıyor, birinci amaç vatandaşımıza güzel hizmet olmalıdır. Yani ona güler yüzle, medeni bir muamele içerisinde, sözünüzü anlayabilecek bir konuşma biçimiyle, sevgiyle ve muhabbetle hizmet etmek öncelikli amaç olmalıdır.

Öncelikle bu çalışmayı düzenleyen bütün arkadaşlarıma, koordine eden Vali Yardımcısı Niyazi Can kardeşime, emeği geçen bütün hocalarımıza ve gönüllü olarak katılan siz değerli arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Güzel bir çalışma, bunu devam etmesini de arzu ediyorum. Samimi olarak söylüyorum vaktim olsa bende böyle bir heyete katılmak isterim, hiç kimse ben bundan müstafiyim, muhtaç değilim diyemez çünkü hepimizin buna ihtiyacı var. o bakımdan inşallah değişik gruplarla, değişik dairelerle bu derslerimiz, bu çalışmalarımız devam eder. Katılımcı arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra 108 kursiyere belgeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Valilik Personeline Belgeleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement