Venezuela'da Şiddet Durmuyor - Son Dakika
Güncel

Venezuela'da Şiddet Durmuyor

Venezuela\'da Şiddet Durmuyor

Ekonomik ve politik krizin içindeki Venezuela'da şiddet ortamı devam ediyor.

11.07.2017 15:11

Ekonomik ve politik krizin içindeki Venezuela'da şiddet ortamı devam ediyor. Sağ muhalefetin protesto gösterileri sırasında 16 yaşındaki bir genç daha yaşamını yitirdi. Öte yandan seçim çalışması yürüten Ulusal Kurucu Meclis milletvekili adayının da suikaste uğradığı öğrenildi. Böylelikle nisan başından beri ülkedeki şiddet ortamında ölenlerin sayısı 90'a yaklaşmış oldu.

Ülke genelinde sağ muhalefetin çağrısıyla düzenlenen sokak gösterilerinde yine çatışma çıktı. Carabobo eyaletinde La Isabelica'daki şiddet eylemleri sırasında Rubén Dario González, ilk bilgilere göre mermi ile yaralandı. 16 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aragua eyaletinde ise Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun önerisiyle toplanan Ulusal Kurucu Meclis milletvekili adayı José Luis Rivas Aranguren seçim kampanyası kapsamında konuşma yapacağı sırada saldırıya uğradı. Rivas, aldığı kurşun yaralarıyla hayatını kaybederken İçişleri Bakanlığı saldırı da iki kişinin de yaralandığını duyurdu.

Öte yandan Altamira'da 7 güvenlik görevlisinin göstericiler tarafından attılan ev yapımı silahların çıkardığı yangında yandığı iki görevlinin ise çatışmalar sırasında vurulduğu açıklandı. Yaralılar askeri hastanede tedavi altına alındı.

Nisan başından beri ülkedeki şiddet ortamında ölenlerin sayısı 90'a yaklaşmış oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Amatör Kamera - Sosyal Medya

Bazılarının yüzü kapalı göstericiler

Bur panzer göstericilerin ortasında kalmış

Göstericiler panzere taş ve molotof kokteylleriyleriyle saldırıyor - Madrid

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Venezuela'da Şiddet Durmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement