Yağmur Altında Sessiz Çığlık - Son Dakika
Güncel

Yağmur Altında Sessiz Çığlık

Yağmur Altında Sessiz Çığlık

Bursa'da Vardiya Bizde Platformu üyelerinin her hafta Cumartesi günleri düzenledikleri 'Sessiz Çığlık' eyleminin 73'ncüsü Fomara Meydanında yapıldı.

15.02.2014 15:58

Bursa'da Vardiya Bizde Platformu üyelerinin her hafta Cumartesi günleri düzenledikleri 'Sessiz Çığlık' eyleminin 73'ncüsü Fomara Meydanında yapıldı. Katılımcılar ellerinde Türk bayrakları ile üzerinde Balyoz ve Ergenekon davalarında yargılanan aralarında ve eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un bulunduğu fotoğrafları taşıdılar.

Balyoz ve Ergenekon davalarında tutuklanan asker yakınlarının, yapılan yargılamaları protesto etmek için başlattıkları, 'Sessiz Çığlık' eyleminin 73'ncüsü Bursa'da da yapıldı. Osmangazi ilçesi Fomara Meydanı'nda saat 13.00'te toplanan yaklaşık 100 kişiden oluşan grup, yangalarında getirdikleri Türk bayrakları ve Balyoz ve Ergenekon davasından yargılanan aralarında Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'unda bulunduğu fotoğrafları açtılar.?Kumpasa ve Tertiplere karşı Türk Milleti ayaktaö, 'Aydınları korkak olan ülkenin zalimleri cüretkar olurö, 'Hasdal ve Silivri zindanları boşaltılsın, Yurtseverlere özgürlükö, Öcalanı sorgulayan Emekli Albay Atilla Uğur, Teslim aldığımız Apo'ya teslim oldularö pankartlarını taşıyan kalabalık yağmura rağmen eylemlerini bir saat boyunca sürdürdüler.

Yaklaşık bir saat süren eylem daha sonra olaysız olarak dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yağmur Altında Sessiz Çığlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan faruk yiğit: bu küçük kız türkiyenin,hepimizin geleceğidir. 2 0 Yanıtla

Advertisement