Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Hattı Yenilemeleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Hattı Yenilemeleri Devam Ediyor

Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Hattı Yenilemeleri Devam Ediyor

Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Manisa Belediyesi'nin eksik olan mahallelerde başlattığı kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarını inceledi.

29.05.2012 23:46  Güncelleme: 23:44

Çalışmaların sorunsuz ilerlediğini ifade eden Çipiloğlu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yenilenmeyen mahalle kalmayacağını söyledi.

Manisa Belediyesi'nin Güzelyurt, Fevzi Çakmak, Barbaros ve Ahmet Bedevi Mahallelerinde başlattığı yağmur suyu hattı ve kanalizasyon yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede çalışmaları inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, ilk olarak Güzelyurt Mahallesi'nde devam eden kanalizasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mahallede uzun yıllardır çekilen sıkıntının çalışmaların ardından sona ereceğini ifade eden Çipiloğlu, "Ekiplerimiz çalışmalarını hava şartları müsaade ettikçe aralıksız sürdürüyor. Kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını umut ediyoruz. Güzelyurt Mahallesi'ni bu sıkıntıdan kurtaracağız" dedi. Başkan Yardımcısı Çipiloğlu, daha sonra yağmur suyu hattı çekilen Fevzi Çakmak, Barbaros ve Ahmet Bedevi Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Burada da ekiplerin özveriyle çalıştığını dile getiren

Çipiloğlu, "Ekiplerimiz günde ortalama 100 metre ilerleyerek yağmur suyu hattı olmayan bu mahallelerde çalışmalarını yürütüyor. Özellikle bu üç mahallelimizin kış aylarında yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu çalışmalarımızı da yaz ayları içerisinde bitirerek, mahalle sakinlerimizin kışın çektikleri sıkıntıyı çözmüş olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yağmur Suyu ve Kanalizasyon Hattı Yenilemeleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement