Yanan Evinden Çok, Kızlarının Çeyizine Üzüldü - Son Dakika
Güncel

Yanan Evinden Çok, Kızlarının Çeyizine Üzüldü

Yanan Evinden Çok, Kızlarının Çeyizine Üzüldü

Kars'ta büfede ekmek satarak 3 kızını üniversitede 1 kızını da lisede okutan Halil Fırat'ın evinde yangın çıktı.

19.07.2013 11:55

Kars'ta büfede ekmek satarak 3 kızını üniversitede 1 kızını da lisede okutan Halil Fırat'ın evinde yangın çıktı. Aysel Fırat'ın fişİni takılı bıraktığı elektrikli süpürgesinden çıktığı belirtilen yangında, evle birlikte kızların çeyizi de kül oldu.

Kaleiçi Mahallesi Tufan Ağa Sokak, 47 numaralı Halil- Aysel Fırat çiftine ait evde dün yangın çıktı. Aysel Fırat'ın fişte bıraktığı elektrik süpürgesinden çıktığı belirtilen yangına İtfaiye müdahale etti. Aysel Fırat hem evinin hem de kızlarının çeyizlerinin yandığını görünce dumanların arasından birkaç kez eve girmek istedi. İtfaiye, yangını kısa sürede söndürürken, evde yaklaşık 10 bin liralık maddi zarar oluştu. Evde eşyalarla birlikte yanan kızlara ait ceyiz, bir kamyona doldurularak çöpe atıldı.

4 KIZININ ÇEYİZLERİ YANDI

Geceyi komşularında geçirdiklerini belirten ve kızlarının çeyizleri yandığı için sürekli gözyaşı döken anne Aysel Fırat şunları söyledi:

"Elektrik süpürgesi temizlik yaparken ısınmıştı. Kısa devre mi yaptı, motor mu patladı, bilmiyorum. Fişte takılı bıraktım ve dışarı çıktım. Eve dönünce patlama oldu. Yatak odasında eşyalar yanmaya başladı. Dört kızımın çeyizleri, yatağım, kıyafetlerimiz her şey kül oldu. Eşim büfede gündelikçi olarak çalışıyor. Yemediğimiz, tasarruf ederek biriktirdiğim paralarla yaptığımız çeyizi kamyonla çöpe döktüler. Bunu görünce yıkıldım." - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yanan Evinden Çok, Kızlarının Çeyizine Üzüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement