Yangında Mahsur Kalan Hastayı Polis Kurtardı (2) - Son Dakika
Güncel

Yangında Mahsur Kalan Hastayı Polis Kurtardı (2)

Yangında Mahsur Kalan Hastayı Polis Kurtardı (2)

Çanakkale'de bir evde yangın çıktı.

05.01.2013 21:15

Çanakkale'de bir evde yangın çıktı. Yanan evin üst katındaki yatalak hasta, polis memuru tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi Ali Niyazi Sarıdal Sokak'ta bir apartmanın 2'nci katındaki İlhan Bilgin'e ait dairede yangın çıktı. Evde kimsenin olmadığı sırada başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Dumanları gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen itfaiye araçları, sokak üzerine park eden araçlar nedeniyle yanan binaya ulaşmakta güçlük çekti.

Olay mahalline gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, polis ekipleri de evde kimsenin bulunup bulunmadığını kontrol etti. Yanan evin üst katında birisi hasta 3 kişi olduğunu öğrenen ekipler, evin boşaltılması için çağrı yaptı. Evde yatalak hasta olduğu belirlenince, ekipler yanan binaya girdi. Bir polis memuru, yoğun dumana rağmen, solunum yetmezliği bulunan ve yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren 80 yaşındaki Mehmet Demir'i kucağına alarak binadan çıkarmayı başardı. Evde bulunan Mehtap ve Şükrü Demir de, polis ve itfaiye ekiplerince dışarıya çıkarıldı. Dumandan etkilenen 3 kişi, ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kısa sürede yangını söndüren itfaiye ekibi, daha sonra soğutma çalışması yaptı. Yangının çıkış sebebine ilişkin inceleme başlatıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yangında Mahsur Kalan Hastayı Polis Kurtardı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement