Yassıcaada Sezonu Kapattı - Son Dakika
Güncel

Yassıcaada Sezonu Kapattı

Yassıcaada Sezonu Kapattı

"Günübirlik ekonomik tatil" denince İzmir'de akla ilk gelen tesislerden biri olan Yassıcaada, 19 Haziran 2012'de başlayan sezonu kapattı.

12.09.2012 09:11

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilen ve İZDENİZ A.Ş.'nin vapur seferi düzenlediği Urla açıklarındaki Yassıcaada tesisleri, özellikle son yıllarda yapılan yatırımlarla tatilcilerin cazibe merkezi haline geldi. İzmirlilere doğal güzelliklerin yanısıra, kaliteli hizmet, güvenli ve ekonomik tatil olanağı sunan Yassıcaada, bu yıl toplam 28 bin 257 kişiyi ağırladı. Pazartesi günleri ise engelliler, gaziler ve aileleri, Huzurevi sakinleri, Önder Aileler Projesi'ne kayıtlı aileler ile kendi olanaklarıyla tatil yapamayan vatandaşlar, Yassıcaada'ya ücretsiz taşındı.

Tatilciler, 12 liralık gidiş-dönüş ücreti karşılığında, hafta içinde İZDENİZ'in vapurları ile Karşıyaka ve Üçkuyular iskelelerinden hareket etti. Hafta sonları ise talep çok olduğundan seferler iki vapurla gerçekleştirildi.

Ada'da tatilcilerin sağlık ve güvenliği için güvenlik görevlileri, bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ve cankurtaran hazır bulundu. Bazı ada misafirleri, kendi getirdikleri yiyecekleri tüketti, yanlarında yük taşımak istemeyenler ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza A.Ş. tarafından işletilen kafeteryanın sağlıklı ürünleriyle karınlarını doyurdu. Ve Yassıcaada, bir sezonu daha kapatmış oldu. İzdeniz'in son seferiyle adada keyifli bir gün geçiren İzmirliler, seneye yine aynı yerde buluşma sözü verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yassıcaada Sezonu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement