Yatağında Uyuyordu Toprak Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Yatağında Uyuyordu Toprak Altında Kaldı

Yatağında Uyuyordu Toprak Altında Kaldı

Beşiktaş'ta toprak kayması sonucu kopan kaya parçaları bir evin duvarını yıktı. 10 yaşındaki çocuk toprak altında kaldı.

18.02.2012 07:55  Güncelleme: 08:11

Beşiktaş'ta toprak kayması sonucu kopan kaya parçaları evin duvarını yıktı. Bu sırada yatağında uyuyan 10 yaşındaki Efe Nuri Küçük, toprak altında kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarılan Efe Nuri Küçük, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Arnavutköy Mahallesi, Bostan Üstü Sokak 9 numaralı 3 katlı binada saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, binanın arka tarafındaki yamaçta toprak kayması oldu. Kopan kaya parçaları 3'uncu katın duvarını yıkarak toprak ile birlikte eve dondu. Bu sırada yatağında uyuyan Efe Nuri Küçük, toprak altında kaldı. Sokakta oturanlar büyük bir gürültü üzerine sokağa çıktı. Binadan yükselen çığlık sesleri üzerine koşan vatandaşlar toprak altına kalan Efe Nuri Küçük'ü kurtaramayınca durumu itfaiye ve 112 Hızır Acil'e bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonucu Efe Nuri Küçük yaralı olarak kurtardı. İtfaiye araçlarının kapattığı sokağa ambulans giremedi. Araçların çekilmesinin ardından Efe Nuri Küçük ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Efe Nuri Küçük'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Efe Nuri Küçük'ün yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yatağında Uyuyordu Toprak Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement