Yataş, En Beğenilen Türk Mobilya Markası Seçildi - Son Dakika
Güncel

Yataş, En Beğenilen Türk Mobilya Markası Seçildi

Yataş, En Beğenilen Türk Mobilya Markası Seçildi

Türkiye'nin öncü ve yenilikçi markası Yataş, Capital Dergisinin geleneksel araştırmasında en beğenilen Türk mobilya markası seçildi.

06.12.2013 15:11  Güncelleme: 15:10

YATAŞ Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Mükemmelliğe giden yolda daha iyi sonuçlar elde etmek için çalışacağız" dedi.

Türk mobilya sektöründe yenilikçi bir anlayışla her zaman öncü çalışmalara imza atan Yataş, Capital Dergisi tarafından düzenlenen geleneksel " Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması"nda mobilya sektöründe zirveye oturdu.

Yataş Grup'un mobilya alanında Enza Home konsepti ile de her zaman ilklerin öncüsü olmaya devam ettiğini ifade eden Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, "Son yıllarda güçlenen organizasyon yapımızın yanı sıra yenilikçi süreç yönetimi ve değişime verdiğimiz önemle rakiplerimizin arasından sıyrılarak zirveye yerleştik. Yataş Grup, yeni Enza Home ve Yataş Bedding markalarıyla mağazalaşma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mobilya grubunda yeni koleksiyon ve ürünlerimiz tüketiciden büyük beğeni topluyor. Dolayısıyla en beğenilen şirket seçilmek bizim için sürpriz olmadı. Bununla birlikte, mükemmelliğe giden yolda daha iyi sonuçlar elde etmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yataş, En Beğenilen Türk Mobilya Markası Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement