Yeni Evli Filmi - Son Dakika
Güncel

Yeni Evli Filmi

Yeni Evli Filmi

Yeni Evli filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Yeni Evli filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 22:09

JUST MARRIED, birbirlerine daha ilk görüşte aşık olanTom Leezak (ASHTON KUTCHER) ve Sarah McNerney%%1%nin (BRITTANY MURPHY) hikayesidir... Tom gece radyoda trafik haberleri sunan iyi görünümlü, sporla haşır neşir ve bu özelliklerinden dolayı alfa-erkek diyebileceğimiz bir genç adam. Sarah ise çok güzel, özgür ruhlu ve zengin bir ailenin yazar kızıdır.

Tom%%1%un arkadaşları için bir sürpriz olmasınave Sarah%%1%nın ailesine rağmen her ikisi de birbirlerine çabucak ve delicesine aşık olmuşlardır. Tom kendisini Sarah%%1%nın yaşadığı hayattan uzak tutmaya çalışsa da, Sarah%%1%nın babası ve kardeşi bunun çok çabuk bitecek bir ilişki olduğuna inansalar da Sarah kalbinin sesini dinler ve Tom%%1%la evlenir.

Düğünlerinin hemen ardından mutlu çift evlilik ve aşk üzerine büyük ümitlerle balayına çıkarlar. Amaçları romantik İtalya%%1%da romantik bir balayı gezisidir. Fakat Sarah%%1%nın eski erkek arkadaşı ve kötü şansları sayesinde yaşanabilecek en kötü balayı ile aşklarını test etmek zorunda kalırlar.

Başrollerini Ashton Kutcher ve Brittany Murphy%%1%nin paylaştıklarıTwentieth Century Fox ve Robert Simonds Production yapımı olan filmin yönetmeniShawn Levy (“Big Fat Liar”). filmin senaryosunuSam Harper (“Rookie of the Year”), yapımcılığını ise, Robert Simonds (“The Wedding Singer”) üstlenmiş.

Yönetmen: Shawn Levy

Senaryo: Sam Harper

Oyuncular: Monet Mazur, David Moscow, Christian Kane, Brittany Murphy, Ashton Kutcher

Filmin Türü: Komedi, Romantik,

Orijinal Adı: Just Married

Yapım Yılı: 2003

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce/İtalyanca/Frasnızca/Amanca

Filmin Süresi: 95 dk.

Resmi Sitesi: http://www.justmarriedmovie.com/

Vizyon Tarihi: 30.05.2003

Son Dakika Güncel Yeni Evli Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement