Yeni Memur Adayları İle Tanışma Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Yeni Memur Adayları İle Tanışma Toplantısı Düzenlendi

Yeni Memur Adayları İle Tanışma Toplantısı Düzenlendi

Rektör Prof. Dr. Hamit Okur, 2013 yılı Temmuz dönemi memur ataması kapsamında İstanbul Medeniyet Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde yeni göreve başlayan 20 aday memur ile 14 Ağustos Çarşamba günü tanışma toplantısında bir araya geldi.

19.08.2013 10:50

Toplantıya İstanbul Medeniyet Üniversitesi yönetiminden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Genel Sekreter Talip Akkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Karakaş ve Personel Daire Başkanı Gülümser Susoy da katıldı.

Toplantının başında yeni göreve başlayan memur adaylarına "hoş geldiniz" diyen rektörümüz Prof. Dr. Hamit Okur sözlerine şöyle devam etti; "Yeni kurulan bir devlet üniversitesi olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde insan odaklı, hakkaniyet çerçevesinde hareket eden, katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışını benimsiyoruz.

Üniversite olarak farklı bir duruş sergilemeye özen gösteriyoruz. Araştırıcı ve sorgulayıcı bir eğitim modeli ile öğrenmeye odaklı, araştırmaya dayalı ve toplumla bütünleşen özgün bir üniversite oluşturmayı hedefliyoruz. Kurum kültürüne önem veriyoruz dolayısıyla personelimize yönelik eğitimler düzenliyoruz. Sizler de bu eğitimlere katılacaksınız. Öğrenme süreci hepimiz için devam ediyor. Bilmediklerinizi sorarak hata yapma riskini azaltabilirsiniz, zira bilgi paylaştıkça değerlidir."

Konuşmasının ardından üniversite bünyesinde çalışmaya başlayan aday memurlarla tek tek tanışan Okur, aday memurların görüş ve düşüncelerini de dinledi. Toplantı Okur'un tüm memur adaylarına görevlerinde başarı dilekleriyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Memur Adayları İle Tanışma Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement