Yenidenbayram Tatili Kana Bulandı - Son Dakika
Güncel

Yenidenbayram Tatili Kana Bulandı

Yenidenbayram Tatili Kana Bulandı

İzmir'in Urla İlçesi'nde, bayram tatilini fırsat bilen 12 kişinin içinde olduğu iki ayrı otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

09.08.2013 12:24

İzmir'in Urla İlçesi'nde, bayram tatilini fırsat bilen 12 kişinin içinde olduğu iki ayrı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Olay yerinin savaş alanına döndüğü kazada, 5 kişi öldü, 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında, Kalabalak yolu Sağlık Ocağı durağı girişinde meydana geldi. Çeşme'den İzmir yönüne giden Bekirhan Doğaner'in kullandığı, içerisinde Kerem Altan, İbrahim Okuroğlu, Murat Güvenir, Figen Deniz ve Seçil Seçen'in bulunduğu 35 PPA 09 plakalı otomobil, iddiaya göre, hatalı sollama yaptı. Opel marka otomobil karşı yönden gelen Erkut Pekingör'ün (33) kullandığı Tofaş Şahin model otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmayla birlikte otomobiller savrulurken, ortalık savaş alanına döndü. İlk belirlemelere göre şeridinde gittiği belirtilen Tofaş Şahin marka 35 PV 119 plakalı otomobildeki sürücü Erkut Pekingör yaralı kurtarılırken, bu araçtaki eşi Dilek Pekingör (26), Selin Ergan (21), Barış Hansoy (21), ağabeyi Burçin Hansoy (28) ile Mehmet Irkın (21) olay yerinde öldü. Kazada yaralanan Bekirhan Doğaner, Figen Deniz Bozyaka, İbrahim Okuroğlu, Emre Kerem Altan ve Murat Güvenir Dokuz Eylül, Seçil Seçen ve Erkut Pekingör ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin durumunun iyi olduğu bildirildi.

PİKNİK YAPACAKLARDI

Yaralı Erkut Pekingör'ün, yaşamını yitiren Dilek Pekingör ile iki yıl önce evlendiği ortaya çıktı. Erkut Pekingör'ün, otomobilde ölen arkadaşlarıyla tavuk yetiştiriciliği yaptıkları öğrenildi. Pekingör'ün bayramı fırsat bilip kendesi ve arkadaşlarına iki gün tatil verdikleri, eşi ve arkadaşlarını da alıp Karaburun İlçesi'ne denize girip piknik yapmak için gittikleri öğrenildi. Ölenlerin dün de Urla'da trafik kazasında yaralanan arkadaşlarını ziyaret edip döndükleri de öğrenildi. Yaşamlarını yitiren Hansoy kardeşlerin babaları Sedat Hansoy'un da geçirdiği bir trafik kazasında yaralandığı, bacaklarını kullanamadığı ancak buna rağmen çalışarak evlatlarını okutmak için uğraştığı kaydedildi.

Kazanın, olay yerini gören bir marketin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildiği ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yenidenbayram Tatili Kana Bulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement