Yenilenmek Saçlarınızın da Hakkı - Son Dakika
Güncel

Yenilenmek Saçlarınızın da Hakkı

Yenilenmek Saçlarınızın da Hakkı

NEVA KOZMETİK, saçları yaz aylarında onarmak ve yıpranmaktan korumak için özel bir seri hazırladı.

12.06.2013 12:24

Türkiye'nin en çok tercih edilen saç kozmetiği markası NEVA KOZMETİK'in saçları güçlendirmek için özel olarak geliştirdiği NEVACARE NUTRITIVE bakım ürünleri ile tuzlu su ve güneşle saçlar yıpranmayacak, parlak ve dayanıklı olacak.

Yaz aylarında güneş ve tuzlu suya maruz kalan saçlar için, Neva Kozmetik "Yenilenme zamanı" sloganıyla özel bir bakım paketi öneriyor.

Saçların en çok yıprandığı yaz aylarında saçların daha fazla özen ve bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten Neva Kozmetik Araştırma ve Geliştirme Müdürü Filiz Demir, "Saçlar yaz güneşinin, tuzlu suyun veya klorun etkisiyle daha fazla yıpranır, kurur ve sağlıklı parlaklığa dönüş zor bir sürece girebilir. Saç renklerinin açıldığı yaz aylarında röfle ve daha açık renk saç tonları tercih edilmesi, saça daha fazla yıpratıcı kimyasal maddenin uygulanması anlamına geliyor. Yazın saçların yıpranmasını önlemek için düzenli bakım çok önemli. Laboratuvarımızda özel yıpranma testleriyle geliştirdiğimiz NEVACARE NUTRITIVE ürünleri ile her gün duşta ve fön çektirmeden önce çok basit birkaç uygulamayla hem yıpranan saçlarınızı onarabilir, hem de deniz ve güneşe karşı yıpranmalarını önleyebilirsiniz" diyor.

Her banyodan sonra ve fönden önce kullanılacak birkaç damla NEVACARE NUTRITIVE Repair Glossing Serum, yüksek ısıda şekillendirilen saçlarınız yıpranmaya karşı koruyarak, saçlarınızı ipeksi bir görünüme kavuşturuyor. Fiyatı: 17 TL

NEVACARE NUTRITIVE Repair Saç Bakım Kremi ise, onarıcı özelliği ile saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Kurumaya meyilli saçlarınıza nem kazandırmakla birlikte, saçlarınızı besleyerek, daha hacimli görünmesini sağlıyor.

Nevacare Nutritive Repair Saç Bakım Kremi'ni saçlarınıza uygulayarak yazın yıpratıcı etkisinden korunabilirsiniz. Fiyatı: 20 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenilenmek Saçlarınızın da Hakkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement