Yol Ayrımı İkinci Baskısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yol Ayrımı İkinci Baskısını Yaptı

Yol Ayrımı İkinci Baskısını Yaptı

Pena Yayınlarının okuyucularıyla buluşturduğu yeni yazarı Cansu Çevik Turan'ın "Yol Ayrımı" kitabı, okuyuculardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

14.03.2018 14:08

Hikayesi ve anlatım tarzı Sarah Jio'ya çok benzetilen Turan'ın kitabı okuyucuların gösterdiği ilgi nedeniyle ikinci baskısını yaptı.

Geçtiğimiz aylarda okuyucularla ilk kez buluşan Cansu Çevik Turan'ın "Yol Ayrımı" kitabı, çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yazdığı kitaplarla Türkiye'de oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sarah Jio'nun kalemine benzerliğiyle dikkat çeken Turan'ın kitabı hem hikayesiyle, hem de okuyucuların her karakterde kendilerinden bir şeyler bulmasıyla gönüllerde taht kurmaya aday.

Geçtiğimiz günlerde ikinci baskısını yapan 'Yol Ayrımı'nın yazarı Cansu Çevik Turan; kitaba gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ve Yol Ayrımı kitabının arkasından yeni hikayelerle okuyucularla buluşmaya devam edeceğini söylüyor.

Bir kadının aşkı uğruna neleri göze aldığı ve nelerden vazgeçebileceğini tüm gerçekliğiyle anlatan hikayede, Melda'nın dünyasına yolculuk yapacak olan okuyucular, herkesin kendi hayatında yaşadığı yol ayrımlarına tanıklık edecek ve Melda'ya seçtiği bu yol ayrımında yol arkadaşlığı yapacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yol Ayrımı İkinci Baskısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement