Yol, Su ve Altyapı Sorunu Yaşayan Köylüler İsyan Edip Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yol, Su ve Altyapı Sorunu Yaşayan Köylüler İsyan Edip Eylem Yaptı

Yol, Su ve Altyapı Sorunu Yaşayan Köylüler İsyan Edip Eylem Yaptı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yol, su, alt yapı hizmetlerinden yeterince faydalanamadıklarını ve sorunlar yaşadıklarını belirten Habibfakı köyü sakinleri eylem yaptı.

19.10.2013 13:19

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yol, su, alt yapı hizmetlerinden yeterince faydalanamadıklarını ve sorunlar yaşadıklarını belirten Habibfakı köyü sakinleri eylem yaptı. Köy meydanında toplanan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi.

Vezirköprü ilçesinde bulunan 300 haneli 2 bin nüfuslu Habibfakı köyünde yaklaşık 200 kişi köy camisinin önünde toplanarak yeterli hizmet alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı. Habibfakı Köyü Gençlik Kolları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı 29 yaşındaki Hasan Aktaş, köylerinin altyapı, yol, su, konularında ciddi sorunlarının olduğunu belirterek 975 imza topladıklarını ve bu imzaları Başbakanlığa göndereceklerini söyledi. Aktaş, "Köyümüzün büyük bir çoğunluğu oy veriyor. Karşılığında sıfır hizmet alıyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz. Artık sesimizi duysunlar" dedi. Köy Muhtarı Rüşan Sümbül'de köyde evlerde su bulunmadığını ve tankerlerle evlere su taşıdıkların söyleyerek, "Sayın Başbakanımızdan köyümüze hizmet gelmesini istiyoruz. Bu hizmetler gelmezse köyümüze sandık sokmayacağız ve köy halkı alarak seçime girmeme kararı alacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yol, Su ve Altyapı Sorunu Yaşayan Köylüler İsyan Edip Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement