Yolda Bozulan Araçtan Kurtulan Sürücü, Beton Refüje Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yolda Bozulan Araçtan Kurtulan Sürücü, Beton Refüje Çarptı: 4 Yaralı

Yolda Bozulan Araçtan Kurtulan Sürücü, Beton Refüje Çarptı: 4 Yaralı

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde, motor arızası nedeniyle üçüncü şeritte aniden duran araca arkadan çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü, aracının kontrolünü kaybederek, yolun ortasındaki beton refüje hızla çarptı.

08.05.2017 10:56

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde, motor arızası nedeniyle üçüncü şeritte aniden duran araca arkadan çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü, aracının kontrolünü kaybederek, yolun ortasındaki beton refüje hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil, 200 metre sürüklendi. Kazada, 2'si ağır, 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saat 18.00 sıralarında, Gölbaşı-Ankara karayolunda, polit kontrol noktasını geçtikten sonra meydana geldi. Gölbaşı'ndaki 4 şeritli yolda, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen minivan-panelvan türü araç, motor arızası nedeniyle 4 şeritli yolun üçüncü şeridinde kilitlenip, aniden durdu. Bu sırada, aynı şeritte seyreden ve arkadan hızla gelen Edip Yıldız yönetimindeki 06 DN 2251 plakalı otomobil, duran araca çarpmamak için aniden direksiyonu kırıp, şerit değiştirmek isterken, kontrolünü kaybederek, beton olan orta refüje çarptı.

Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan otomobil, 200 metre sonra durabildi. Kazada, otomobilde bulunan Edip Yıldız, eşi Zehra Yıldız ve Yıldız'ın 2 yakını yaralandı. Kazayı görenler, durumu polise ve Acil Sağlık Hizmetleri'ne haber verdi. Hızla gelen ambulans, yaralılardan 2'sini Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne, diğer 2'sini de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Edip Yıldız ile eşi Zehra Yıldız'ın omirliklerinde kırıklar bulunduğu belirtilirken, diğer 2 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolda Bozulan Araçtan Kurtulan Sürücü, Beton Refüje Çarptı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement