Yüz Dolgusunda Yeni Bir Dönem Başladı - Son Dakika
Güncel

Yüz Dolgusunda Yeni Bir Dönem Başladı

Yüz Dolgusunda Yeni Bir Dönem Başladı

Yüze öğle tatilinde bile dolgu yaptırmak artık mümkün.

29.03.2014 12:23

15 DAKİKADA 15 AYLIK FOTOJENİK GÖRÜNÜM SAĞLANIYOR

Yüze öğle tatilinde bile dolgu yaptırmak artık mümkün. Morarma ve ödemi minimuma indiren yeni dolgu teknolojisi, 15 dakikada gerçekleştiriliyor ve kişi sosyal hayatına hemen dönebiliyor. Yeni dolgu, 15 aya kadar da cildin altında kalarak ilk günkü etkisini koruyor

Yaş ilerledikçe yaşlanma korkusu da artıyor. İlerleyen yılları tersine çevirmeyi sağlayan çözümler ise ön plana çıkıyor. Uzmanlar, herhangi bir cerrahi müdahale gerekmeden daha genç ve doğal güzelliğe kavuşmanın sırrını açıkladı.

Allergan tarafından üretilen Juvederm® yüz dolgusu ürün serisinin son ürünü Volift® dolgu alanında yeni bir dönemi başlatıyor. Doğal görünüm ve his sunan Volift® dolgu, uygulama sonrası morarma ve ödemi en aza indirdiği için kişilerin hayatlarına hızlıca dönmesini sağlıyor1,2,3.

Daha güzel "selfie"ler

Volift® hayatımızın her anına giren sosyal medya ağlarındaki profil fotoğraflarında daha güzel ve çekici görünme isteğini de karşılıyor. Daha fotojenik bir görünüme kavuşmayı sağlayan bu yeni dolgu uygulaması, daha güzel bir "selfie"ye olanak tanıyor.

Yaşınız ilerledikçe güveniniz kaybolmasın

Yıllar ilerledikçe, yüzde çökmeler ve kırışıklıklar oluşmaya başlar. Bu görünümden kurtulmak isteyenlerin en büyük korkuları ise doğal olmayan bir görünüm korkusudur. Volift® orta ve derin kırışıklıkların ve çökmelerin tedavisinde uzun süre kalıcılık sağlayan ve doğal görünüm sağlayan bir dolgudur. Volift® içeriğindeki hyalüronik asit, cildin yaşlanmasına neden olan nem kaybını tutarak daha genç bir görünüm kazandırıyor. Lidokain içeren yapısı sayesinde de tedavinin daha rahat uygulanmasını sağlıyor ve anestezik etki oluşturuyor. Yüzdeki elmacık kemikleri, çene, yanaklar, tebessüm çizgileri, dudaklar, kaşlar, çene hattı, nazolabial kıvrımlar, oral kommisürler gibi bölgelere uygulanan bu yeni dolgu, uygulanır uygulanmaz etkisini gösteriyor ve öngörülen kalıcılık süresi 15 ay gibi uzun bir süreyi kapsıyor4,5,6.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Serhan Tuncer yeni dolgu teknolojisi Volift® hakkında şu bilgileri verdi: "Hastalarıma 6 aydır uyguladığım ve hem onların hem de kendimin son derece memnun kaldığı bir ürün. Yapılan araştırmalar da bunu ortaya koyuyor. Tedaviden 30 gün sonra hasta özgüveninde ortalama artış oranı yüzde 71, hastaların görünümlerinde en az bir veya daha yüksek oranda iyileşme olduğunu belirten araştırmacıların oranı ise yüzde 97 oldu7. Volift® dudakları doğal bir şekilde dolgunlaştırmada oldukça etkili bir ürün. Ayrıca yüzü doğal bir şekilde hacimlendirip feminen bir görünüm sağlıyor. Yüksek memnuniyetle güvenli sonuçlar elde ediliyor olması hem hekimler hem de hastalar için son derece önemli. Uygulama için en dikkat edilmesi gereken konu ise mutlaka bu alanda eğitim almış hekimler tarafından dolgunun yapılması."

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Seyfi Akbay ise şunları söyledi: "Hastalarımız bize geldiğinde genellikle beklentilerini şu şekilde sıralıyorlar; 'Standart bir yüz olmasın' ve 'Yapıldığı belli olmasın'. Volift® sayesinde kişileri hem doğal ve sağlıklı gösteren bir görünüme kavuşturuyoruz hem de bunu minimum yan etkiyle yapıyoruz. Yan etkiler hastalar için olduğu gibi biz hekimler için son derece önemli. Volift® sayesinde hastalar uygulamadan hemen sonra çok az bir kapatıcı ya da hiç kapatıcı bile kullanmadan günlük sosyal hayatlarına dönebiliyor. Etkisi 15 ay gibi oldukça uzun süren Volift® morarma ve ödem riskini minimuma indiriyor. Bize başvuran hastalarımızı altın oran dediğimiz ideal yüz oranlarına ulaştırmayı hedefleriz. Bu yeni teknoloji bize bu imkanı en doğal şekilde hayata geçirmemizi sağlıyor. Yumuşak yapısı sayesinde bu dolgu hem rahat uygulanıyor hem de doğal bir his veriyor."

VycrossTM ailesi çok yönlü kullanımı ile dikkat çekiyor

VycrossTM yüz dolgusu ürün serisinde yer alan Volbella®, Voluma® ve aileye yeni katılan Volift® ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor. Çok yönlü tedavi fırsatı sağlayan bu seride yer alan markalar, yüzün tüm bölgeleri için özel formülasyonlar içeriyor.

Nasıl uygulanır?

VycrossTM serisi ehil hekimler tarafından son derece ince bir iğne kullanılarak cilt altına enjekte edilen akışkan bir jeldir. Jel, çizgi ve kırışıkları doldururken içindeki hyalüronik asit nemi çeker ve tutar, böylece elde edilen sonuçlar uzun süre devam eder.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüz Dolgusunda Yeni Bir Dönem Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement