Zabıta'dan Huzurevi Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Zabıta'dan Huzurevi Ziyareti

Zabıta\'dan Huzurevi Ziyareti

ZABITA Teşkilatı'nın 186. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Manisa Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi'ni ziyaet ederek, huzurevi sakinlerine hediyeler ve karanfil takdim etti.

07.09.2012 20:23  Güncelleme: 20:21

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün Manisa Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak, Zabıta Müdürü Aydoğan İra ve Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi de katıldı. Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak ve Zabıta Müdürü Aydoğan İra, huzurevi sakinleriyle tek tek el sıkışarak, hediyeler ve karanfil takdim etti.

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, Belediye'nin sosyal yönünü en iyi şekilde yansıtmayı hedeflediklerini ifade eden Manisa Belediyesi Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Zabıta Teşkilatı'nın 186. kuruluş yıldönümü vesilesiyle huzurevi sakinlerini ziyaret ettiklerini söyledi. Huzurevi sakinleri de verilen hediyeler ve unutulmamaları nedeniyle ziyaretçilerine teşekkür etti.

Belediye çalışanlarına karanfil

Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Zabıta Haftası'nda Belediye çalışanlarını da unutmadı. Belediye Başkan Yardımcılarından başlayarak, tüm personele karanfil takdim eden İra, birlikte mesailerini paylaştıkları arkadaşlarını böyle bir günde unutmadıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta'dan Huzurevi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement