"Zagor: Kara Bela" Tv'de İlk Kez! - Son Dakika
Güncel

"Zagor: Kara Bela" Tv'de İlk Kez!

"Zagor: Kara Bela" Tv\'de İlk Kez!

Zagor Meraklıları Başka Hiçbir Yerde Bulamayacakları Fantastik Türk Zagor'u İçin Ekran Başına!

08.10.2010 17:30

MTV Türkiye Fantastik Filmler Kuşağı

MTV Türkiye'de, Türk sinemasının renkli kahramanlarıyla hafızalarımıza kazınan kült filmlerini izleme şansı sizin... Her Pazartesi saat 21.00'de MTV Türkiye Fantastik Filmler Kuşağı'nda, tarihin tozlu raflarında unutulmaya yüz tutmuş Türk sinemasının en fantastik örnekleri karşınızda. Kaçıranlar için tekrarları Pazar 11:00'de .

MTV Türkiye Fantastik Filmler Kuşağı'nın merakla beklenen yeni filmi "Zagor: Kara Bela" karşınızda!

Zagor: Kara Bela

1961 yılında ilk kez yayınlandığı ülke İtalya'dan sonra dünyanın dört bir yanında beğeniyle okunan Türklerin de gözdesi olmayı başan çizgi roman Zagor, "Kara Korsanın Hazineleri" ve "Kara Bela" olmak üzere iki filmde Türk sinemasına uyarlandı. "Kara Korsanın Hazineleri" ile fantastik Türk sineması ve Zagor meraklılarını ekran başına kilitleyen MTV Türkiye, bu kez de "Kara Bela"yı seyircisiyle buluşturuyor.

1971 yılında Türk sinemasına uyarlanan Zagor'un maceralarında Baltalı İlah olarak da tanınan kötülerin bir numaralı düşmanı Zagor'u Levent Çakır canlandırmıştır. Baltalı İlah Zagor, bu filmde de "Kara Bela" adıyla bilinen azılı haydutun peşine düşer. En iyi dostu Çiko'yu da yanından ayırmayan Zagor'un maceraları "Zagor: Kara Bela" ile MTV Türkiye Fantastik Filmler Kuşağı'nda.

Yayın tarihi : 11 Ekim Pazartesi

Yayın saati : 21.00

Tekrarı : 17 Ekim Pazar/ 11.00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Zagor: Kara Bela' Tv'de İlk Kez! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement