65. Hükümet'in Kurulması - Son Dakika
Politika

65. Hükümet'in Kurulması

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, yeniden Dışişleri Bakanı olan Mevlüt Çavuşoğlu ve parti yönetimine giren Mustafa Köse ile Antalya'nın başarısının taçlandığını bildirdi.

24.05.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, yeniden Dışişleri Bakanı olan Mevlüt Çavuşoğlu ve parti yönetimine giren Mustafa Köse ile Antalya'nın başarısının taçlandığını bildirdi.

Sümer, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından sonra açıkladığı 65. Hükümet'te, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun Dışişleri Bakanlığına yeniden getirildiğini belirtti.

Milletvekili Mustafa Köse'nin de MKYK'da görev almasının Antalya'nın temsil gücünü artırdığını ifade eden Sümer, şunları kaydetti:

"Kabinede, Antalya milletvekilimiz, gururumuz, Türk'ün adını dünyaya duyuran Toroslar'ın evladı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı'na yeniden getirildi. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Binali Yıldırım ve kabinede görev alan tüm bakanlarımıza, çıktığımız bu kutlu yürüyüşte başarılar diliyorum. Antalya'nın sevdiği, genç ve çalışkan milletvekilimiz, önceki il başkanımız Mustafa Köse de MKYK'ya seçildi. Antalya olarak, partimizin yönetiminde ve hükümette temsilcilerimizin bulunması, şehrimiz için büyük bir şanstır. Antalya seçimlerde elde ettiği başarıyı bu iki görevle taçlandırmıştır."

Sümer, yeni hükümet ile Türkiye'nin ve Antalya'nın yatırım hamlelerine devam edeceğini vurguladı.

Kabinede görev alan Nihat Zeybekci, Fatma Betül Sayan Kaya ve Lütfi Elvan'ı da Antalyalı olarak gördüklerini kaydeden Sümer, açıklamasında, "Annesi Elmalılı olan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve babası Dutlubahçe Mahallemizde ikamet etmiş olan ve her fırsatta, 'Memleketim Antalya' diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya da şehrimizin bakanıdır. 7 Haziran seçimlerinde Antalya milletvekilimiz olan Lütfi Elvan, yatırımların planlanmaya alındığı Kalkınma Bakanlığına getirildi. Bütün bakanlıklarımızla Antalya'ya verdiğimiz sözleri en kısa zamanda yerine getirmek için durmadan yorulmadan çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 65. Hükümet'in Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement