7 Aylık Bebeği Olan Kadın İntihar Etti - Son Dakika
3. Sayfa

7 Aylık Bebeği Olan Kadın İntihar Etti

7 Aylık Bebeği Olan Kadın İntihar Etti

Sakarya'da 7 aylık bebeği olan 26 yaşındaki S.G. isimli genç kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle kendini vurarak yaşamına son verdi.

13.01.2016 10:32  Güncelleme: 13:06

Sakarya'da 7 aylık bebeği olan 26 yaşındaki bir kadın silahla kendini vurdu. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan kadın, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

EVİNDE SİLAHLA KENDİNİ VURDU

Edinilen bilgilere göre, bir yıl önce Geyveli Eyüp G. ile evlenerek Düzce'den gelin gelen ve 7 aylık bebeği olan 26 yaşındaki S.G. isimli genç kadın, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı evinde silahla kendini vurdu. Ağır yaralanan kadın, yakınları tarafından 112 acil servis ekiplerinin yardımıyla hemen Geyve Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı.

KURTARILAMADI

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen S.G., kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 7 Aylık Bebeği Olan Kadın İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • dede: iktidarda cehepe olsaydi,,böyle bir durum aslaa olmazdi,. 1 22 Yanıtla
  • Gemici: A) yoksulukb) caresizce evinde baskı c) dogum sonrası travması d) mutsuz evlilik e) mutsuz yasama devam etmek istememesi 12 2 Yanıtla
  • ayse: 1 yıllık evli 7 aylık bebek. 7 4 Yanıtla
    Ne çok seviyorsunuz burnunuzu sokmayı!: Yani ? Milletin özel hayatından sanane!! 1 1
  • can demir: silah elde ole kalmaz bnce duser .bunda bi is var 6 1 Yanıtla
  • zeyno: yaa kardesim madem nedenini bilmiyosunuz yapmayin haberi nedeninide bilmek istiyoruz hayretbisey 4 2 Yanıtla
  • 1i: ,,Her kötülük bilgi sayılan bir bilgisizlikten kaynaklanır,,(Sokrates).Bizde intiar etmek moda oldu galiba.Ufak bir problemle mücadele etmek,çaresini aramak yerine,intihar,ı seçiyorlar.Bizde hava atmak için,ne kadar cesaretli olduğunu göstermek için,(a)sosyal medya,ya bir not bırakıp,intihar edenler bile oldu.Karşılıksız sevgi/aşk için intihar edenler oldu bizde.Kendilerini oyuncak sanar milletimiz.Ucuz,kalitesiz Çin oyuncakları. 1 0 Yanıtla

Advertisement