ABD'li Sylvia Fowles: Takımımızı Ligde Tutacağız - Son Dakika
Güncel

ABD'li Sylvia Fowles: Takımımızı Ligde Tutacağız

ABD\'li Sylvia Fowles: Takımımızı Ligde Tutacağız

Samsun Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımı'nın dünyaca ünlü ABD'li pivotu Sylvia Fowles, "Takımın durumu ve benden olan beklentiler, üzerimde bir yük oluşturmuyor.

24.03.2015 18:37

Samsun Canik Belediyesi Bayan Basketbol Takımı'nın dünyaca ünlü ABD'li pivotu Sylvia Fowles, "Takımın durumu ve benden olan beklentiler, üzerimde bir yük oluşturmuyor. Takımımızı ligde tutabilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Samsun Canik Belediyesi'nin yeni transferi Amerikalı pivot Sylvia Fowles, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Ligde 11'inci sırada bulunan ve hafta sonu da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Canik Belediyespor'a kurtarıcı olarak 3 maçlığına transfer edilen dünyaca ünlü yıldız Sylvia Fowles, "Arkadaşlarımı tanımaya çalışıyorum. Bu şans bana geldiği için çok memnunum. Buraya geldiğimden bu yana herkes bana karşı çok iyi. Başkanımızdan menajerimize, takım arkadaşlarımdan hocalarımıza kadar herkes bana çok sıcak yaklaştı. Bu beni çok mutlu etti. Takımın durumu ve benden olan beklentiler, üzerimde bir yük oluşturmuyor. Çünkü günün sonunda maç 5 oyuncu ile tamamlanacak. Benden önce olan arkadaşlarımla birlikte form yakalayacağız. Bir maç kazanacağız, eğleneceğiz ve yine kazanacağız. Takımımızı ligde tutabilmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'li Sylvia Fowles: Takımımızı Ligde Tutacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement