Adana Valiliği'nden Ramazan Bayramı Tedbirleri - Son Dakika
Güncel

Adana Valiliği'nden Ramazan Bayramı Tedbirleri

Adana Valiliği, Ramazan Bayramının huzur içinde geçirilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

02.07.2016 13:01

Adana Valiliği, Ramazan Bayramının huzur içinde geçirilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bugün başlayan ve 9 gün sürecek bayram tatili dolayısıyla, emniyet, asayiş, trafik, sağlık, belediye, iletişim, elektrik, karayolları, demiryolları ve diğer hizmetlerle ilgili tedbirlerin alındığı belirtildi.

Vatandaşların huzur ve güven içinde bir tatil geçirmeleri için İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube ve Bölge Trafik Şube müdürlükleri ekiplerince gerekli tedbirlerin alınacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ramazan Bayramı tatili boyunca İl Emniyet Müdürlüğü, halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde, her türlü asayiş olaylarına karşı tedbirlerini alacaktır. İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimlerde, 24 saat esasına göre meydana gelebilecek olayları önlemek ve müdahale etmek için yeterli personeli görevlendirerek gerekli tedbirleri alacaktır. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü 112 Komuta Kontrol Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri koordineli olarak zamanında olaylara müdahale edebilmek için gerekli önlemleri alacaklardır. Devlet Demiryolları 6. Bölge Müdürlüğünce verilecek hizmetlerin aksamaması açısından gerekli görüldüğü takdirde yolcu trenlerine ilave vagon verilerek yolcu talepleri karşılanacak, yolcu bekleme salonunda görev yapan güvenlik personel sayısı artırılarak gerekli tedbirler alınacaktır. Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Müdürlüğünce elektrik arızalarının giderilmesi için nöbetçi personel bulundurulacaktır. İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili sorunlarına ve trafik kazalarına anında müdahale etmek üzere yeteri kadar personel görevlendirilecektir. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce ilimiz ve ilçelerinde gıda denetimlerini aksatmadan devam ettirecektir. Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları, doğacak sorun ve ihtiyaçlara karşı araç-gereç ve personeli ile gerekli tedbirleri alacaktır."

Ayrıca açıklamada, vatandaşların ihtiyaç duydukları takdirde ilgili kurum ve kuruluşların acil telefonlarına müracaat edebileceği vurgulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Valiliği'nden Ramazan Bayramı Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement