Ahmet Hoca'nın Hızına Yetişilmiyor - Son Dakika
Yerel

Ahmet Hoca'nın Hızına Yetişilmiyor

Ahmet Hoca\'nın Hızına Yetişilmiyor

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, Trabzon’un 8 farklı ilçesinde aday tanıtım toplantılarına katıldı.

25.02.2015 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, Trabzon'un 8 farklı ilçesinde aday tanıtım toplantılarına katıldı.

Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Düzköy, Ortahisar ve Araklı teşkilatlarını ziyaret eden Ulusoy buradaki partililere kendini tanıttı. Toplantılarda öncelikle öz geçmişinden, vekillik görevinin ne anlam ifade ettiğinden, bölgesel projelerden ve neden AK Parti'yi tercih ettiğinden bahseden Ulusoy, 10 binlerce öğrenci yetiştirdiğini hatırlattı. Ulusoy, "Uğraşımız bu gençlerin vatanına, milletine yararlı bir nesil olmasını sağlamaktır" dedi. Akademisyenliğin yanında üniversite dışındaki dünyayla da irtibatını asla koparmadığını dile getiren Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, 90'lı yıllardan beri yerel gazetelerde başta ekonomik konular olmak üzere çeşitli konularda köşe yazıları yazdığını ve bu sayede kendini sürekli güncellediğini ifade etti.

Yeni Türkiye için bu heyecanı taşıyan yeni insanlara ihtiyaç olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, nasıl ki insanın genç kalabilmesi için hücrelerinin sürekli yenilenmesi gerekiyorsa Devletinde genç ve dinamik kalabilmesi için yeni yüzlerin şart olduğunu ve Ak Partinin 3 seçim kuralını da bu yönden taktir ettiğini sözlerine ekledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Hoca'nın Hızına Yetişilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement