AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, "Siyasi nezaketimizi edebimizi bozmadan sadece projelerimize yoğunlaşacağız" dedi.

23.02.2014 15:00

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, "Siyasi nezaketimizi edebimizi bozmadan sadece projelerimize yoğunlaşacağız" dedi.

AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı, parti binasında gerçekleşti.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine tüm hızlarıyla çalıştıklarını belirtti.

Gittikleri her yerde yoğun ilgiyle karşılandıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Yaklaşık iki aydır saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aybastı'dan başlayarak, tüm ilçelerimizde konaklayarak ilçelerde vatandaşlarımızla buluştuk. Tüm esnaflarımıza ulaşıp, vatandaşlarımızla kucaklaştık. Şu an itibariyle Altınordu'dayız. Esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Ev ziyaretlerimiz evlere sığmaz oldu. Nasip olursa yarın da Ünye'deyiz. Dört gün Ünye ilçemizde kalacağız. Siyasi nezaketimizi edebimizi bozmadan sadece projelerimize yoğunlaşacağız. Biz kimsenin ne adaylarına ne de partilerine laf söylemiyoruz. Bizim bu millete hizmet borcumuz var. Onlar istedikleri kadar konuşsun. Ayda bir toplanıyoruz. Onlar yılda bir bile toplanamıyor. Biz model bir partiyiz."

"Sayın Başbakanımız Ordu'yu çok seviyor" diyen Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Diğerleri çıkıp partilerin logolarını kullanamıyor. Sonra da çıkıp, 'Bu Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Bahçeli seçimi değil' diyorlar. Sayın Başbakanımız 24 Mart'ta yeniden Ordu'ya geliyor. Başbakanımız tam 11 defa Ordu'ya geldi. Diğer muhalefet partileri kaç defa geldi. Çok mu yoğunlar. Biz Başbakanımızı 12'nci kez Ordu'ya getiriyoruz."

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise, Türkiye'nin çok hassas bir süreçten geçtiğini belirterek, "Kimse ufak hesaplar için davasından taviz vermesin. Sayın Enver Yılmaz önderliğinde kol kola mücadele edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal da hükümetin 12 yılda Ordu'ya 8 katrilyon lira yatırım yaptığını söyleyerek, "Muhalefet partilerinin hayal dahi edemeyecekleri projeleri biz Orduluların hizmetine sunduk. Bundan sonra da Ordu'yu AK Partili belediyelerle buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement