AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özkoç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özkoç Açıklaması

"AK Parti Kadın Kolları Teşkilatımız fedakar, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti'nin başarısında her daim öncü güç olmuştur"

09.01.2015 15:16

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, ilçe kadın kolları kongrelerinin 10-25 Ocak tarihlerinde yapılacağını bildirdi.

Özkoç, yaptığı yazılı açıklamada, ilçelerde 10-25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek kongrelerin ardından il kadın kolları kongresini yapacaklarını ifade etti. Özkoç, "Gerçekleştirilen kongreler, başta 2015 seçimleri olmak üzere bizi 2023 hedefine daha da yakınlaştıracaktır" dedi.

AK Parti Kadın Kollarının, kadınların sesinin en gür çıktığı platform olduğunu vurgulayan Özkoç, şunları kaydetti:

"Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. AK Parti'nin önümüzdeki hedefi, 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023 Türkiyesine istikrarla huzurla gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugün 4 milyonu bulan üye sayısı ile dünyanın en büyük siyasi örgütlenmelerinden biri olan AK Parti Kadın Kolları Teşkilatımız fedakar, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti'nin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Sergilediğimiz birlik beraberlik, emsal olmaktadır."

AK Parti'de yarın Muratpaşa, 13 Ocak'ta Finike ve Kumluca, 15 Ocak'ta Kemer ve Konyaaltı, 16 Ocak'ta Döşemealtı, 17 Ocak'ta Kaş, 18 Ocak'ta Kepez, 19 Ocak'ta Demre, 20 Ocak'ta Alanya ve Manavgat, 21 Ocak'ta Gazipaşa, 22 Ocak'ta Akseki, İbradı ve Gündoğmuş, 23 Ocak'ta Aksu ve Serik, 24 Ocak'ta Elmalı ve Korkuteli kongreleri yapılacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özkoç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement