AK Parti Milletvekili Adayları Giresunlularla Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Adayları Giresunlularla Buluştu

AK Parti Milletvekili Adayları Giresunlularla Buluştu

AK Parti Milletvekili adayları Üsküdar’da düzenlenen bir programda Giresunlular ile bir araya geldi.

01.10.2015 10:14

AK Parti Milletvekili adayları Üsküdar'da düzenlenen bir programda Giresunlular ile bir araya geldi. Programa katılan adaylardan Hasan Ekmen, Türkiye'nin 14 yıl boyunca büyük bir değişime uğradığını belirtirken, Hasan Turan ise Türkiye'nin güçlü bir ülke olması gerektiğini söyledi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Hasan Ekmen ve Hasan Turan, Üsküdar'da bulunan Giresun Çamoluklular Derneği'nde Giresunlular ile buluştu. Programa Milletvekili adaylarının yanı sıra AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve çok sayıda Giresunlu katıldı. AK Parti'nin tek başına iktidarda olduğu 14 yılın başarılı bir şekilde geçtiğini belirten Milletvekili adayı Hasan Ekmen, "Türkiye'nin nereden nereye geldiğini aslında hep beraber yaşadık. Şöyle bir geri dönüp köyümüze baktığımızda bile 14 yıldaki değişimi, 14 yıl boyunca yeni köydeki değişimi yaşadık aslında. ve geri döndüğümüzde Ferah Mahallesi'nde değişimi yaşadık 14 yıl. 14 yıl Üsküdar'daki değişimi, İstanbul'da değişimi ve Türkiye'deki değişimi birlikte yaşadık" dedi.

İstanbul'da iki Milletvekili adayının Giresunlu olduğuna dikkat çeken Ekmen, Giresunlulardan destek istedi.

Daha sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan Milletvekili adayı Hasan Turan ise meselenin sadece milletvekili seçmekten ibaret olmadığını belirterek, "3 kıtada hüküm sürmüş, 3 kıtada hükmetmiş, Selçuklu'nun, Osmanlı'nın bakiyesi olan bu Türkiye Cumhuriyeti toprakları, tam bağımsız, hür ve güçlü, tekrar o 3 kıtaya ağabeylik ve hamilik yapacak durumda olacak mı, olmayacak mı? Ben biliyorum ki siz de biliyorsunuz, Türkiye güçlü olursa Saraybosna güçlü olur. Kudüs güçlü olur. Siyonistler çizmeleri ile Mescid-i Aksa'ya giremez. Mekke Medine güçlü olur. Semerkand, Buhara güçlü olur. Doğu Türkistan'da katliam olmaz. Ancak Türkiye güçsüz olursa İslam dünyası derde düşer. Türkiye güçsüz olursa, Türkiye kendi içerisinde dövüşür" şeklinde konuştu.

Turan, güçlü bir Türkiye için 1 Kasım seçimlerinde Giresunlulardan destek istedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Adayları Giresunlularla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement