AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezi açıldı.

12.05.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde AK Parti'nin seçim koordinasyon merkezi açıldı.

Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki ilçe seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. dönem adayı Hüseyin Şahin, vatandaşları Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 16 Mayıs'ta Bursa Gökdere Meydanı'nda yapacağı mitinge davet etti. Millet ve hizmet merkezli parti olduklarının altını çizen Şahin, "İnsanımız neredeyse orada olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Başbakanımızın oluruyla yeniden aday oldum. Çok büyük destek gördüm. İnanın muhalefet partilerin ilçe başkanlarından ve yöneticilerinden de büyük destek gördüm. İlçemize hizmetler getirdik. Okul sayılarımızı artırdık, yeni hastanemizi hizmete açtık. Sene sonunda da diş hastanemizi açacağız. Yollarımızı köprülü kavşaklarla donattık. Mesudiye alt geçidini yenileyeceğiz. Bu seçimde milletimizin bizi oylarıyla ödüllendireceğinden eminiz" dedi.

Seçimi bazılarının çok başka bir havaya sokmaya çalıştıklarının altını çizen Şahin, "Bu seçimi vaatlerin hava da uçtuğu, kimin fiyatını 5 lira artırdığını bilmediğimiz bir seçim havasına soktular. İnsanımızın onurunun hiçe sayıldığı, Türkiye gerçeklerinin yok sayıldığı bir dönemi yaşıyoruz. Sanki bizden önceki koalisyon dönemlerini unuttular da, insanımıza yepyeni vaatlerle ortaya çıktılar. İnsanımızın geliri artacaksa, bunu da AK Parti yapacak. Çünkü bu inanmış kadrolar bizde var. Birileri insanların inançlarını yok sayar bir şekilde Diyanet İşleri Başkanlığını kapatacağını beyan ediyor. İnsanımız 15 sene imam hatip liselerinin açılması ve kat sayı probleminin kalkması için bekledi. Bu gün milyonun üzerinde öğrencimiz imam hatiplerde eğitim görüyor. Millet açtı, sen kapatamazsın. Bugün devlet dairelerinde benim ablalarım hizmet veriyor. Öğrencilerimiz baş örtüleriyle eğitim görüyor. Merkez Bankası rezervleri milli servet. Biriktirdiler, biz yemeye geleceğiz diyorlar. Sonrası enflasyon, kaos… Buna müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, "10. seçimde kendimizle yarışıyoruz. Rakibimiz yok. Koalisyon dönemlerini hatırlayın; Türkiye'yi İMF'ye, aracıya, tefeciye mahkum ettiler. Şimdi bakıyorum bütün partiler bir araya geldiler. Aynı zamanda geçmişin ülkücüleri, bozkurtları da yetmedi; şimdi Abdullah Öcalan'ın Beka'daki teröristlerini selamlayan Doğu Perinçek'in safına geçtiler. Bunların amaçları, Abdülhamid gitsin de isterse devlet yıkılsın. Şimdi ise Recep Tayyip Erdoğan gitsin de isterse memleket yıkılsın diyorlar. Ben inanıyorum ki, İnegöl halkı Türkiye'nin başının dik tutulmasını sağlayan, bize izzetli yaşamayı öğreten dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına sahip çıkacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından meşale eşliğinde kurdele kesilerek seçim merkezi açıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement