Ak Partili Baybatur'dan O Manşeti Atanlara Tepki Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Baybatur'dan O Manşeti Atanlara Tepki Açıklaması

Ak Partili Baybatur\'dan O Manşeti Atanlara Tepki Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, Mısır’da halkın yüzde 52 oyuyla Cumhurbaşkanı seçilen ve daha sonra darbe yapılarak hapse attıkları Muhammed Mursi’ye verilen idam kararını ‘Yüzde 52 ile seçilen cumhurbaşkanına idam’ başlığı altında veren gazeteye tepki gösterdi.

19.05.2015 15:10

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, Mısır'da halkın yüzde 52 oyuyla Cumhurbaşkanı seçilen ve daha sonra darbe yapılarak hapse attıkları Muhammed Mursi'ye verilen idam kararını 'Yüzde 52 ile seçilen cumhurbaşkanına idam' başlığı altında veren gazeteye tepki gösterdi.

Baybatur, "Geçtiğimiz günlerde malum bir gazete, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını da yanına koyarak 'Yüzde 52 ile seçilen cumhurbaşkanına idam' diye bir başlık attı. Akıllarınca bize, milletimize yani sizlere mesaj veriyorlar. Ama şunu unutuyorlar. Bizler, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere onun kadroları Allah'tan başka hiç kimseden korkmadık, bundan sonra da korkmayacağız inşallah. Cumhurbaşkanımız da bizlerde bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık." dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Saruhanlı'da önce partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti, ardından ilçeye bağlı Adiloba ve Paşaköy mahallesindeki vatandaşlarla buluştu. Saruhanlı ziyaretleri sırasında Baybatur'a, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, belediye meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.

Adiloba ve Paşaköy mahallesindeki vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve onlarla hasbıhal eden Baybatur, her iki mahallede yaptığı konuşmasında 7 Haziran tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimlerinin önemine dikkat çekti.

"TÜRKİYE'Yİ KARANLIK GÜNLERE GÖTÜRMEK İSTİYORLAR"

Baybatur konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"CHP ve MHP'nin tek başına iktidara gelme gibi ne bir isteği var ne de bir gücü var. Bunların tek isteği AK Parti iktidardan düşsün de kim gelirse gelsin. Ülke yine o kaoslu eski yıllara dönsün istiyorlar. Esnafın, memurun, işçinin, çiftçinin ekonomik sıkıntılardan inim inim inlediği yıllara yani eski Türkiye'ye dönülsün istiyorlar. Bunlar CHP ile MHP'nin koalisyon yapmasını HDP'nin de meclise girerse dışarıdan destek vermesini istiyorlar. Bunlara bu aklı da paralelciler veriyor. Akıllarınca Türkiye'deki AK Parti iktidarını indirip yerine koalisyon hükümeti getirmek istiyorlar. Koalisyonlarla yönetilen ülkemizin ne sıkıntılar çektiğini büyüklerimiz çok iyi bilirler. Bizden önceki yani 2003 seçimlerinden önce hükümet olan ANASOL-M koalisyon hükümeti, 1999 yılında yaşanan depremde zarar gören ailelere verilmek üzere toplanan paralarla memur maaşlarını ödediler. O zaman bankaların içini boşalttılar. Gecelik faizler yüzde 7 bin 500'lere çıkmış, esnaf başbakanın önüne yazar kasa fırlatmıştı. Memurlar, işçiler, çiftçiler, esnaflar meydanlarda eylemler yapıyordu. IMF'den bir milyar dolar borç para almak için adeta dört büklüm oluyorduk. 2003'te sizlerin teveccühü ile tek başına iş başına gelen AK Parti iktidarı ve onun başındaki şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk iş olarak IMF'ye olan borcumuzu ödemeye başladı. 23,5 milyar dolar borcumuzu ödedikten sonra IMF'ye 5 milyar dolar para yardımında bulunacağımızı söyledi. Türkiye eski Türkiye değil artık. Kendi silahını, tankını, helikopterini, cep telefonunu, insansız hava araçlarını yapan güçlü bir Türkiye var. Allah'ın izni ile önümüzdeki yıllarda da kendi yerli arabamızı yapacağız. Bu yollarda kendi yaptığımız yerli arabamız yol alacak. Bu seçimler ülkemizin ve geleceğimizin belirleneceği çok önemli seçimlerdir. Ne acıdır ki, bölgesinde ve dünyada güçlenen ve büyüyen Türkiye'nin daha da güçlü olmasını daha çok büyümesini istemeyenlerde var. Bu seçimlerde onlara fırsat vermemenizi istiyorum."

"BİZ BU YOLA KEFENİMİZİ GİYEREK ÇIKTIK"

Baybatur konuşmasının devamına, "Mısır'da halkın yüzde 52 oyuyla Cumhurbaşkanı seçilen ve daha sonra da Firavun'nun torunları tarafından darbe yapılarak hapse attıkları Muhammed Mursi'ye idam kararı verdiler. Geçtiğimiz günlerde malum bir gazete, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını da yanına koyarak 'Yüzde 52 ile seçilen cumhurbaşkanı idam cezasına çarptırıldı' diye başlık attı. Akıllarınca bize mesaj veriyorlar. Millete yani sizlere mesaj veriyorlar. Ama şunu unutuyorlar. Bizler, başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere onun kadroları Allah'tan başka hiç kimseden korkmadık, bundan sonra da korkmayacağız inşallah. Cumhurbaşkanımız, biz bu yola çıkarken kefenimizi giyerek çıktık diyor. Onun yolundan giden bizlerde bu yola çıkarken aynen onun gibi kefenimizi giyerek çıktık. Akıllarınca tehdit ediyorlar. Cumhurbaşkanımıza defalarca suikast girişiminde bulundular ama beceremediler. Merhum Adnan Menderes ve Turgut Özal gibi yapmak istediler. Necmettin Erbakan hocamızın kurduğu hükümeti devirmeye çalıştıkları gibi AK Parti iktidarını da devirmek için her türlü iftiraları attılar. Kirli oyunların içinde oldular." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE SİZLERLE DAHA DA GÜÇLÜ HALE GELİYOR"

Sandıkta deviremedikleri AK Parti'yi karanlık odalarda yapılan kirli oyunlarla devirmek isteyenlerin olduğunu dile getiren Baybatur, "Ama sizlerin desteği ve duası ile bunu beceremediler, beceremeyeceklerde. Bunların hesapları nedir biliyor musunuz? Bunların hesapları, sandıkta deviremediğimiz AK Partiyi karanlık odalarda yaptığımız oyunlarla sizlerin kurduğu AK Parti'yi devirelim istiyorlar. Bunlar var ya bunlar, 'dağdaki çobanın oyu ile benim oyum bir olur mu? Göbeğini kaşıyan adam, bidon kafalı diyerek bizi aşağılıyorlardı. Ama onlar sizi, bizi aşağıladıkça sizde onlara sandıkta gereken cevabı veriyor AK Parti'yi tek başına iş başına getiriyordunuz. Allah'a inanıyorum ki, bu seçimlerde de AK Parti'yi yine tek başına iş başına getireceksiniz. Hem de daha güçlü bir şekilde getireceksiniz. Çünkü sizler bugüne kadar yapılan hizmetleri çok iyi görüyor ve biliyorsunuz. Sizler istikrarın ve büyümenin devamından yanasınız. Sizler karanlık Türkiye'den yana olanlarla değil daha da güçlü bir Türkiye için çalışan milletin partisi yani sizlerin partisi olan AK Parti'den yanasınız." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Baybatur'dan O Manşeti Atanlara Tepki Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement