Ak Partili Özdağ'dan Muhalefet Liderlerine Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Özdağ'dan Muhalefet Liderlerine Teşekkür

Ak Partili Özdağ\'dan Muhalefet Liderlerine Teşekkür

Manisa'da, AK Parti'den seçilen 5 milletvekili, Kula İlçesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

09.11.2015 12:08

Manisa'da, AK Parti'den seçilen 5 milletvekili, Kula İlçesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, burada yaptığı konuşmada muhalefet partilerinin liderlerine teşekkür etti.

Erken seçimde Manisa'dan milletvekili seçilen AK Partili Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen teşekkür ziyaretleri kapsamında Kula'ya gitti. AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ile partililer, Alançeşme Mevkii'nde milletvekillerini karşıladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, konuşma yaptı. Özdağ, "Şimdi egemen güçler, paralel yapı ve PKK, kirli ve şantajcı medya patronları ve sermayedarler dediler ki: 'Bu AK Parti fazla oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ı alaşağı edemedik. Ahmet Davutoğlu'nun önünü keselim' dediler. 'HDP'ye destek verin' diye çağrıda bulundular. HDP barajı aşacak, AK Parti tek başına iktidar olmayacaktı. Evet, HDP barajı aştı. Biz yüzde 41 oy aldık. Hedefleri şuydu kardeşlerim: CHP, MHP ve HDP koalisyonunu sağlamaktı. Olmadı CHP'yi bize yamamak istediler. Biz CHP'yle koalisyon görüşmeleri yaptık. CHP kısa vadeli reform hükümeti dedik kabul etmediler. Ben Kılıçdaroğlu'na teşekkür edeceğimi hiç tahmin etmezdim. Sayın Kılıçdaroğlu sana teşekkür ediyorum. Geleceği göremeyen birisin. Öngörün zayıf olduğu için" dedi.

MHP lideri Bahçeli'yi de eleştiren Özdağ, "Bahçeli'ye dedik ki, dört koalisyon teklifi yapıyoruz. Uzun vadeli koalisyon dört sene, 'hayır', kısa vadeli koalisyon, 'hayır', azınlık hükümeti 'hayır', seçim hükümeti 'hayır.' Zaten bu Devlet Bahçeli üç hata yaptı. En son hayır demesi de bizim iktidar olmamızı sağladı. O yüzden sana da 'Hayır'larından dolayı teşekkür ediyorum Bahçeli" dedi.

Kula'ya daha önce söz verip yapılamayan Devlet Hastanesi ve uzun yıllardır sürüncemede kalan Organize Sanayi Bölgesinin kurulması için çalışmaların sona erdiğini söyleyen Özdağ, en kısa sürede hastane ve organize sanayinin yapımının başlayacağını belirtti. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Özdağ'dan Muhalefet Liderlerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement