Mısır Yolcu Uçağı Düşmeden Önce Dumanlar İçinde Kalmış - Son Dakika
Güncel

Mısır Yolcu Uçağı Düşmeden Önce Dumanlar İçinde Kalmış

Akdeniz'de düşen Mısır uçağının kara kutularının incelendi. Elden edilen ilk bilgilere göre uçak düşmeden önce tuvalet ve kabin önünden dumanlar yükseldi.

30.06.2016 01:38  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz'de düşen Mısır uçağının kara kutularının incelenmesi sonucu elde edilen ilk bulgular, uçak düşmeden önce tuvalet ve kabin önünden dumanlar geldiğini teyit etti.

"TUVALET VE KABİN ÖNÜNDEN DUMANLAR GELDİ"

Fransız Uçak Kazalarını İnceleme Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, "ilk bulguların uçak düşmeden önce tuvalet ve kabin önünden dumanlar geldiğini gösterdiği" belirtildi.

UÇAĞIN ÖN KISMINDA SORUNLAR GÖRÜLDÜ

Açıklamada, "yüksek ısı ve duman yüzünden uçağın ön kısmının bir tarafında sorunlar görüldüğü" ifade edildi.

KARA KUTULAR VE HAFIZA KARTLARI PARİS'E GETİRİLDİ

Mısır Havayolları Şirketi'nin, Paris- Kahire seferini yaparken, Akdeniz'e düşen uçağında bulunan kara kutular ve içindeki hafıza kartları incelenmek üzere pazartesi günü Paris'e getirilmişti.

Mısır'da kara kutu ve içindeki kartları inceleyen uzmanların, bir sonuç elde edememesi üzerine gerekli tamiratın yapılması için bu malzemelerin Paris'e gönderilmesine karar verilmişti.

19 MAYISI GÜNÜ AKDENİZ'DE MISIR KARA SULARINA DÜŞTÜ

Mısır Havayollarına ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı Paris-Kahire seferini yaparken 19 Mayıs sabahı Akdeniz'de Mısır kara sularında düşmüştü.

56 YOLCU İLE 10 MÜRETTABAT BULUNUYORDU

Uçakta 3'ü çocuk 56 yolcu ile 7'si uçuş görevlisi 10 mürettebatın bulunduğu, yolculardan 30'unun Mısır, 15'inin Fransa, 2'sinin Irak, diğer 9'unun ise İngiltere, Belçika, Kuveyt, Suudi Arabistan, Sudan, Çad, Portekiz, Cezayir ve Kanada uyruklu olduğu açıklanmıştı.

Mısır Yolcu Uçağı Düşmeden Önce Dumanlar İçinde Kalmış
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır Yolcu Uçağı Düşmeden Önce Dumanlar İçinde Kalmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement