Alaşehir'de Motorsikletlere Sıkı Denetim - Son Dakika
Yerel

Alaşehir'de Motorsikletlere Sıkı Denetim

Alaşehir\'de Motorsikletlere Sıkı Denetim

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü havaların ısınmasıyla birlikte kullanımı hızla artan motosikletlerin denetimlerine başladı.

26.06.2014 16:02

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü havaların ısınmasıyla birlikte kullanımı hızla artan motosikletlerin denetimlerine başladı. Kontrollerde kasksız, sürücü belgesiz, tescilsiz ve kurallara uymayan sürücülere cezalar uygulanırken, tescilsiz motosikletler de bağlanıyor.

Alaşehir'de yaklaşık 15 bin motosiklet bulunuyor. İstatistiklerde Alaşehir'de meydana gelen kazaların yüzde doksanı motosikletlerden kaynaklanıyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Alaşehir'de meydana gelen kazaların yüzde doksanının motosikletlerden kaynaklandığını belirtirlerken, sürücü belgesi olmayan, kaskı olmayan ve kurallar uymayan sürücülere yasal işlemler yapılıyor. Tescilsiz motosikletler de toplanıyor. Yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarının çoğunluğunun motosiklet kazalarından oluştuğunu dile getirerek, bu tür sürücülere müsamaha gösterilmeyecek, denetimler aralıksız sürdürülecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir'de Motorsikletlere Sıkı Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement