Altınordu-Balıkesirspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Altınordu-Balıkesirspor Soyunma Odaları

Altınordu-Balıkesirspor Soyunma Odaları

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 1-0 kazandıkları Balıkesirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu sezon ilk kez Bornova Stadı'nda oynadık.

27.11.2016 15:54

ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 1-0 kazandıkları Balıkesirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu sezon ilk kez Bornova Stadı'nda oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. İç sahada üst üste 4'üncü galibiyetimizi aldık. Sahaya çıkarken rakiple puanlarımız eşitti. Balıkesirspor kaliteli oyunculara sahip bir takım. İlk yarıda takım savunması yapamadık ve hücumda etkisiz kaldık. İkinci yarıya istekli başladık. İki takımın da pozisyonları vardı, son ana kadar maçı bırakmadık. İç sahadaki kazanma alışkanlığını sürdürmek önemli. Lig gittikçe zorlaşıyor. Rakiplerin puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktör Can Cangök ise Hakem Abdülkadir Bitigen'in kararlarına tepki gösterdi. Son 6 haftada görevde olduğunu ve bu periyotta hakem hataları yüzünden 7 puan kaybettiklerini dile getiren Cangök, "Maçın başında penaltımız verilmedi, rakip oyuncu kırmızı kart görmeliydi. Son dakikada Altınordu'ya verilen penaltı trajikomik. Glumac haksız yere oyundan atıldı. Beraberliğe üzüleceğimiz maçtan puansız ayrılıyoruz. Demek ki hakemi de yenmemiz gerekiyor. Bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmamalı" diye konuştu. Balıkesirspor'da sakatlanan Oğuz'un durumunun ciddi olmadığı belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu-Balıkesirspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement