Alves, Ocak'ta Yolcu - Son Dakika
Spor

Alves, Ocak'ta Yolcu

Alves, Ocak\'ta Yolcu

Fenerbahçe'de dünkü idmana alınmayan Bruno Alves, devre arasında gönderilecek ve yerine yeni bir stoper alınacak.

21.10.2014 07:57

Galatasaray derbisinin ardından bir gün dinlenen Fenerbahçe'de izin sona erdi. Sarı-lacivertli takım ligin 7. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçı için dün çalışmalara başladı.

ALVES, İDMANA KATILMADI

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle istenmeyen adam ilan edilen Bruno Alves dün idmana çıkmadı. Bunun nedeni ise teknik direktör İsmail Kartal'ın, çok kızgın olduğu Portekizli yıldızı Samandıra'ya almaması.

"GİT BİRAZ KAFANI TOPLA"

Sabah'ta yer alan habere göre; Her zamanki gibi Alves tesislere gelip idmana çıkmak için hazırlık yaparken, Kartal oyuncusunu yanına çağırdı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Bruno Alves'e "Senin bugün burada takımla birlikte olmanı istemiyorum. Git biraz kafanı topla... Biz de kendi hesaplaşmamızı yapalım" diyerek tecrübeli savunma oyuncusunu tesislerin kapısından geri gönderdi. İsmail Kartal, ardından takımla bir toplantı gerçekleştirdi ve Alves'i yerden yer vurdu!..

OCAK'TA YOLCU

Başkanın "Biletini kestim" dediği Alves'in durumunu öğrenmek isteyen menajerlerin, Hasan Çetinkaya'dan bilgi aldığı öğrenildi. 3 1 Mayıs 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Portekizli'nin de Ocak'ta gitmeyi kafasına koyduğu belirtildi. Aziz Yıldırım'ın da Portekizli oyuncunun devre arasında gönderilmesine ve yerine yeni bir stoper alınmasına onay verdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alves, Ocak'ta Yolcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • DELİ DUMRUL: Takımı maymun ettiniz, Aziz-İsmail elele 4. yıldızı Cincona verirler. Bi gidin artık laa şu takımın başından, rezil ettiniz kendinizi. . . . 9 3 Yanıtla
  • koray: sivas spor dan manuel da costa ve ümit kurt alınmalı ilaç onlar 0 0 Yanıtla

Advertisement