Anaokulu Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Anaokulu Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Anaokulu Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Sungurlu Şehit İlhan Çaylan Anaokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

02.06.2016 15:08

Sungurlu Şehit İlhan Çaylan Anaokulunda mezuniyet töreni düzenlendi. Program renkli görüntülere sahne oldu.

Okul bahçesinde düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Şube Müdürü Yılmaz Karaalp, Okul Müdür vekili Sedef Ayaz Omrak, Öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Programda konuşan Okul Müdür vekili Sedef Ayaz Omrak, "Okul öncesi eğitim süresince çocuklar ilkokula hazırlanırken, paylaşmayı, yardımlaşmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenirler. Okul öncesi eğitimin amacı çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini görünür kılmaktır. Çocuğun doğduğu günden temel eğitime başladığı güne kadar geçen yılları kapsayan ve çocukların daha sonraki yaşamlarında önemli rol oynayan; bedensel, psikomotor, sosyal-duygusal, zihin ve dil gelişimlerinin büyük ölçüde tamamlandığı, kişiliğin şekillendiği ve çocuğun devamlı olarak değiştiği bir süreçtir" diye konuştu.

Programın sonunda Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ve Şube Müdürü Yılmaz Karaalp öğrencilere katılım belgelerini verildiler. Minik öğrenciler müzik eşliğinde kep atma töreni gerçekleştirdiler . - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulu Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement