Ankara'daki Manisalılar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ankara'daki Manisalılar İftarda Buluştu

Ankara\'daki Manisalılar İftarda Buluştu

Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Mesir ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği iftar programı Ankara’daki Manisalıları buluşturdu.

16.06.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi ile Manisa Mesir ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar programı Ankara'daki Manisalıları buluşturdu. Düzenlenen iftar programında Ankara'da yaşayan Manisalılar bir araya gelerek keyifli bir akşam geçirdi.

Ankara'daki Manisalılar Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Mesir ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftarda bir araya geldi. Manisalı işadamı Halil Sine'ye ait iş yerinde düzenlenen iftar programına devletin çeşitli kademelerinde görev yapan çok sayıda Manisalı katıldı. Manisa Mesir ve Dayanışma Derneği ve Şehzadeler Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği iftar programına, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Abdullah Arslan, Cumhurbaşkanlığı Kanunlar Kararnameler Başkanı Hakkı Susmaz, AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yargıtay Üyeleri Ali Suat Ertosun, Halil Özdemir, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Daire Başkanı Cengiz Öner, Yargıtay Savcısı İsmail Aydın, MKE Teftiş Kurulu Başkanı Osman Dilbaz, BOTAŞ Finansman Daire Başkanı İsmail Çeşmeci, MEB Daire Başkanı İbrahim Üzkurt, SGK Daire Başkanı Gökhan Eroğlu, Eski Devlet Bakanı İsmail Özdağlar, TUİK Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünal Kaya, 22. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili, Kültür Turizm Bakanlık Müşaviri Hakan Taşçı, Ankara Vali yardımcısı Mustafa Karabina, Belediye Meclis Üyesi Burhan Aydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gezinti ve çok sayıda Manisalı katıldı.

"BAŞKENT'TE MANİSA EVİ'NE BİR TUĞLA DA SEN KOY"

Manisalı işadamı Halil Sine'ye ait ve Salihli yemeklerinin yapıldığı Egem Odun Köfte adlı iş yerinde düzenlenen iftar programında konuşan Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Gezinti, "Öncelikle Bu organizasyonun gerçekleşmesinde yoğun çabaları ve katkısı olan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik Bey'e ve ekibine ayrıca derneğimiz yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bir şehri marka yapan en önemli değerlerinden bir tanesi de sahip olduğu lobi gücüdür. Almanya'da Avrupalı Manisalılar Derneği Başkanı Ali Gültekin, İzmir'de Manisalı Dernekler Federasyonu Başkanı Halit Oran, İstanbul'da Hüseyin Yersel kardeşim ve bizler Ankara'da Manisa'mızın dışarıdaki gönüllü elçileriyiz. Bu manada Manisa'nın hak ettiği güce kavuşmasını sağlamak için hepimiz var gücümüzle çalışmaktayız ancak bunu yaparken birliğimizi sağlamak ve hemşericilik bilincimizi artırmak adına her türlü siyasi ve ideolojik kaygılardan uzak bir anlayışla hareket etmekteyiz. Bu anlayışın en güzel örneklerinden birisini de bugün burada sizlerle yaşamaktan son derece mutluyum. İktidarıyla muhalefetiyle Manisa sevdalısı her siyasi renkten hemşerilerimizle bir arada olacağımız bu tür organizasyonları daha da artırarak devam ettirmeliyiz. Manisa'mızın lobi gücünü artırıp, etki alanını genişletmek azim ve gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken mutlaka yerel desteği sağlamak ve bunu daha da kurumsal hale getirmek ihtiyacı vardır. Bunun da en somut şekli siyasetin ve bürokrasinin başkentin de bir Manisa evi edinmek olmazsa olmazıdır. Bu maksatla Manisa'nın tüm kurum ve kuruluşları Siyaset adamları Belediyeleri Odaları Borsaları sanayicileri ve işadamlarını kısacası tüm hemşerilerimizi kapsayacak bir kampanya başlatıyoruz. Kampanyamızın da sloganı 'Başkent'te Manisa Evi'ne Bir tuğla da sen koy.' olacaktır. 25. kuruluş yılını kutlayan derneğimizin bu kampanyasına sizlerin de destek vereceğine olan inancımla, bugün burada olan bütün dostlara tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

"ŞEHİRLERİN GÜCÜ LOBİLERİNDENDİR"

Şehzadeler'de yapılacak hizmetlerin takibi nedeni ile sık sık Ankara'ya geldiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şunları söyledi:

"Şehrimizin hizmetlerini takibi amacı ile Ankara'ya çok sıklıkla geliyoruz. Ama bugün Ankara bir başka güzel ve çok daha mutluyuz. Bugün başkentte Ankara'da Manisalı hemşerilerimiz ile bir arada lokmamızı paylaşıyoruz ve hep birlikte iftarımız açtık. Bu vesile ile hepinizin Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. Bizleri 11 ayın sultanı olan Ramazan-ı şerif'e kavuşturan cenabı hakka sonsuz hamd ediyorum. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde günahlardan arınmış bir şekilde bayrama kavuşmayı da hepimize nasip etsin. Değerli dernek Başkanımız bizi arayıp, bir iftar programı düzenlemek istediklerini ifade ettiğinde biz de seve seve diyerek üzerimize düşeni yaptık. Ankara'da da Salihli'mizin meşhur odun köftesinin yapıldığı bu işletmede ve Manisalı hemşerimiz Halil Sine kardeşimizin işlettiği bu mekanda bulunmakta bizler için ayrı bir anlam ifade etti. Bize böylesine güzel bir imkanı yaşattıkları için değerli dernek başkanımıza ve işletme sahibi kardeşime çok teşekkür ediyorum. Şehirlerin gücü lobilerindedir. Bunu en iyi hissedenlerden bir tanesi de biz belediyecilerdir. Çünkü Ankara'ya bakanlıklar ve kurumlara geldiğimizde, Şehrimizin, Belediyemizin hizmetleriyle ilgili projelerini buraya getirdiğimizde, eğer oralarda bir Manisalı varsa işlerimiz çok daha rahatlıkla yürüyor ve çok daha fazla hizmeti şehrimize kazandırabiliyoruz. Bu noktada bizlere destek olan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak sayın başkanımızın sözünü ettiği Ankara'da bir Manisa evi projesine üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız. Şehzadeler'imizde her akşam kurulan iftar sofralarında vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Şehzadeler' de yaşayan her bir vatandaşımız ile ramazanın ruhuna uygun programlarda bir araya geliyor, aynı duyguları paylaşıyoruz. Rabbim bu birlikteliğimizi daim etsin inşallah. Manisa' da Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Meydanında düzenlemiş olduğumuz ramazan etkinliklerimiz var. Ramazan'ın Şehzadeler'de dolu, dolu yaşanması için çalışıyoruz ve hamd olsun ki bunun olumlu tepkilerini de görüyoruz. Sizleri de bu programlarımıza bekliyoruz. Manisa her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve daha iyi bir noktaya gidiyor. Sizlerin tanıtımı ve destekleriyle şehrimiz daha da güzel aşamalara gelecektir. Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta dernek Başkanımız Recep Gezinti olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bizlerle bir araya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice güzel etkinliklerde bir arada oluruz."

"KAPIMIZ HEMŞERİLERİMİZE HER ZAMAN AÇIK"

Manisa Milletvekili olarak her zaman Manisalılara hizmet etme gayretinde olacağını ifade eden AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, "Öncelikle böylesine güzel bir organizasyonda burada sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Gerçekten de Manisalı hemşerilerimiz bizleri, Manisa'mızı çok güzel temsil ediyorlar. Gerek ticari hayatta olsun, gerekse bürokraside olsun gerçekten de güzel çalışmalara imza atıyorlar. Bizde bunları gördükçe, duydukça mutlu oluyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de değerli dernek başkanımız bu tip projeler yaptığı sürece bizde her zaman sizlerle bir arada olmaya gayret edeceğiz. Manisa' da yeni seçilen bir Milletvekiliyim. Manisalı hemşerilerimize, Manisa'mıza her zaman hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Ankara' da yaşayan tüm Manisalı hemşerilerimize kapımız her zaman ardına kadar açıktır. Bir kardeşleri, evlatları olarak bizleri her zaman araya bilirler. Herhangi bir konuda bizlerin yapabileceği bir şey varsa, seve seve yardımcı olacağımızı ifade etmek isterim. Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri bir araya getiren Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Başkanımız Sayın Recep Gezinti ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Mübarek ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Dünyada akan kanların durması için dua ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara'daki Manisalılar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement