Antalya Düşen Çantasının Peşinden Indiği Mağaradan Itfaiye Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Antalya Düşen Çantasının Peşinden Indiği Mağaradan Itfaiye Çıkardı

Düşen çantasının peşinden indiği mağaradan itfaiye çıkardıANTALYA'da çantasını düşürdüğü falezler üzerinde 6 metre derinliğindeki mağaraya inen 15 yaşındaki Aysa Çancı, geri çıkamayınca itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

23.02.2017 18:40

Düşen çantasının peşinden indiği mağaradan itfaiye çıkardı

ANTALYA'da çantasını düşürdüğü falezler üzerinde 6 metre derinliğindeki mağaraya inen 15 yaşındaki Aysa Çancı, geri çıkamayınca itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Hasan Subaşı Parkı'nda meydana geldi. Dün akşam saatlerinde Hasan Subaşı Parkı'nda arkadaşlarıyla yürüyüş yapan ilköğretim 8'inci sınıf öğrencisi Aysa Çancı, dinlenmek için falezlerin üzerine oturdu. Bu sırada yanına koyduğu çantası kayarak falezlerdeki 6 metre derinliğindeki mağaraya düştü. Havanın kararması nedeniyle çantasını alamayan Çancı, bugün okuldan çıktıktan sonra çantasını almak için arkadaşlarıyla parka geldi.

Arkadaşlarının da yardımıyla inen Çancı, mağaranın daha derin bir noktasındaki çantaya ulaşamadı. Çancı kendi imkanlarıyla yukarı çıkmayı başaramayınca arkadaşları polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Çancı'yı kurtarmak için operasyon başlattı. Bir itfaiye eri vinç yardımıyla mağaraya indi. İtfaiye eri Çancı'yı halatla kendisine bağladı. Vinç yardımıyla itfaiye eri ve Çancı, mağaradan çıkartıldı. İtfaiye eri yine vinçle mağaraya inerek çantayı da çıkardı. Polis ekipleri çantayı alarak Çancı'ya verdi. Polis ekipleri ve parkta görevli özel güvenlik görevlileri korktuğu gözlenen Çancı'yı su içerek sakinleştirmeye çalıştı. Çancı, polis ekiplerinin olaya ilişkin tutanak tutmasının ardından arkadaşlarıyla parktan ayrıldı.

Antalya Düşen Çantasının Peşinden Indiği Mağaradan Itfaiye Çıkardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Düşen Çantasının Peşinden Indiği Mağaradan Itfaiye Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement