Antalya Kepez Macera Ormanı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya Kepez Macera Ormanı Açıldı

Antalya Kepez Macera Ormanı Açıldı

Kepez Macera Ormanı açıldıKEPEZ Belediyesi tarafından yapılan Kepez Macera Ormanı, törenle hizmete açıldı.

19.05.2016 21:53

Kepez Macera Ormanı açıldı

KEPEZ Belediyesi tarafından yapılan Kepez Macera Ormanı, törenle hizmete açıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti Antalya milletvekilleri ve çok sayıda Antalyalı katıldı. Toplam 117 bin metrekarelik bir alandan oluşan Macera Ormanı Antalya'yı kuşbaşı gören bir manzaraya sahip. Atların bulunduğu binicilik kulübü, macera parkuru, survivor oyun alanı, paintball oyun alanı, labirent parkuru, tırmanma duvarı, macera restoranı, mini kulüp, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarından oluşan Macera Ormanı hakkında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü bilgi verdi. Açılışa eşi Ayşe Tütüncü ve kızları Zeynep ile birlikte gelen Başkan Tütüncü, parkın Antalya'ya hayırlı olmasını diledi. Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse de, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün uyum içinde çalışıp Antalya'ya hizmet ettiğini söyledi. Köse, 'Her iki belediye başkanı, belediyeciliği, büyük ustadan yani Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendiö dedi.

BİNALİ YILDIRIM'IN ADAYLIĞI

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlandığı gün parkın açılışını yapmaktan onur duyduklarını söyledi. Türel, 19 Mayıs'ın Ak Parti ve Türkiye açısından da anlamlı bir gün olduğunu belirterek, '19 Mayıs'da bir bayrak değişimi oldu ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, partimizin temayül yoklamalarının da dikkate alınması suretiyle genel başkan adayı olarak açıklandı. Bildiğiniz gibi bayrak yarışı münferit değildir. Bir ekip işidir. Her koşucu bütün enerjisiyle koşar, bayrağı bir sonrakine teslim eder. Bayrak yarışında bir kişi kazanmaz, ekip ya da takım birlikte kazanır. Ak Parti milletin partisi olarak her zaman işte bu bayrak yarışını yürütmüştürö dedi.

'AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİRö

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bayrağı büyük bir gayretle Türkiye'nin en zor döneminde büyük fedakarlıklarla taşıdığını bildiren Türel, kendisine teşekkür borçlu olduklarını söyledi. Binali Yıldırım'ın da bu bayrağı üstün bir hizmet aşkıyla taşıyıp yükselteceğini kaydeden Türel, 'Ak Parti milletin partisi olduğu için diğer partilerde olduğu gibi kişilere bağlı değildir. Allah nazardan saklasın bizde öyle kavga, küskünlük olmaz. Ak Parti'de abi-kardeşlik hukuku her şeyin üzerindedir. Binali Yıldırım ulaştırma alanında çığırlar açmıştır. Hava yolunda, demir yollarında Türkiye'ye çağ atlamıştırö dedi.. Konuşmalardan sonra dualar eşliğinde parkın açılışı gerçekleştirdi. Başkan Tütüncü, açılıştan sonra protokol üyeleriyle parkı gezerek bilgi verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kepez Macera Ormanı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement