Ayvalık'ta Gönül Köprüsü'nün Temeli Başkan Uğur'un Katılacağı Törenle Atılacak - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Gönül Köprüsü'nün Temeli Başkan Uğur'un Katılacağı Törenle Atılacak

Ayvalık\'ta Gönül Köprüsü\'nün Temeli Başkan Uğur\'un Katılacağı Törenle Atılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Başkan Uğur’un öncülüğünde kamuoyuna sunduğu vizyon projeler arasında yer alan Ayvalık Cunda Köprüsü’nün temeli atılıyor.

03.06.2016 16:48

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Başkan Uğur'un öncülüğünde kamuoyuna sunduğu vizyon projeler arasında yer alan Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atılıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un özel bir önem verdiği Ayvalık körfezinde denizin de temiz olmasını sağlayacak olan Cunda Köprüsü halka sorularak yapılan anket neticesinde Taş Eksen modeli ile hayat bulmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda, yer teslimi ve ihalesinin geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Cunda Köprüsü'nün temeli Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından atılacak.

4 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 15.30'da Ayvalık'ta düzenlenecek olan Cunda Köprü Temel Atma Töreni ile aynı gün saat 16.30'da yine Ayvalık'ta BASKİ tarafından kısa bir süre önce temeli atılan ve tamamlanan 10 Bin Metreküplük Depo ve Kanalizasyon Terfi Hattının hizmete alımı töreni yapılacak.

Öte yandan temel atma törenin yapılacağı Gönül Yolu üzerinde söküm çalışmalarının da başladığı gözleniyor.

Çalışmalar kapsamında, 3 ayrı şeritli olup, 20 metre genişliğe ulaşması beklenen yolun yaya kaldırımlarının sökülmeye başladığı ve açılan bu alanlara da köprünün ayaklarının dikileceği belirtiliyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Gönül Köprüsü'nün Temeli Başkan Uğur'un Katılacağı Törenle Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement