Babadan Çağ Kebap Gaziemir'de - Son Dakika
Güncel

Babadan Çağ Kebap Gaziemir'de

Babadan Çağ Kebap Gaziemir\'de

Erzurum'un eşsiz lezzeti Cağ Kebabı'nı İzmirlilere sevdiren Babadan, Pınarbaşı ve Manavkuyu'nun ardından 3'üncü şubesini Gaziemir'de açtı

26.05.2015 16:21  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in tanınmış restoranlarından Babadan Cağ Kebap Salonu, Pınarbaşı ve Bornova'nın ardından Gaziemir'de de şube açtı. Çok sayıda siyasinin katıldığı açılışa vatandaşların ilgisi de büyük oldu.
Gazi Mahallesi Kemal Reis Caddesi'nde gerçekleşen 3'üncü şubenin açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, MHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Koç, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş,Bornova Kızılay Başkanı Fahrettin Dokak, Anadolu Birliği Başkanı Koçali Al, iş adamı Mehmet Dağlıer, KAYAD Başkanı Meral Poyraz, ses sanatçısı İbrahim Güzelses, ses sanatçısı Mahmut Arı, siyasi parti ve hemşeri derneklerinin temsilcileri katıldı. AK Parti İzmir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayları Nesrin Ulema ve Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgin, İzmir Defterdarı Tamer Utkucu açılışa telgraf göndererek başarı ve hayırlı kazanç dileklerinde bulundular. Çok sayıda kurum ve kuruluş da çiçek, çelenk göndererek açılışa katkıda bulundular.
Gaziemirlilerin de yoğun ilgisinin olduğu şube açılışında popcorn, lokma, pamuk şeker ve cağ kebabı ikramı yapıldı. Ayrıca misafirler için Erzurum Bar Ekibi, halk oyunları gösterisi sergiledi.
YIL SONUNDA DA MANİSA'YA AÇILACAK
1992'de tekstille başladığı iş hayatını 2007 senesinde Pınarbaşı'nda açtığı birinci şubeyle cağ kebabını İzmirlilere tanıtan Mehmet Atiş, 2013 senesinde Manavkuyu şubesini açtı. 23 Mayıs Cumartesi günü de Gaziemir şubesini açan Atiş "İnşallah Ekim Kasım ayı gibi Manisa şubemizi açacağız. Şu an inşaat halinde olan şubemiz Türkiye'nin en büyük cağ kebabı şubesi olacak. 1600 metrekarelik şubemizle Manisalılar da cağ kebabına doyacak" sözleriyle müjde verdi.

"YAPTIĞIMIZ İŞE
HİLE KATMIYORUZ"
Gaziemirdeki salonun içerisinde göze hitap eden deniz manzararalı üç boyutlu süslemelerle de müşterilerin göz zevkine hitap etmeyi de düşündüklerini ifade eden Atiş, Erzurum'un yemek kültürünü daha geniş kitlelere tanıtmak amacında olduğunu ifade belirterek "Normalde baktığınız zaman sekiz dokuz sene önce cağ kebabını başlattığımız zaman insanlar cağ kebabının ismini bilmiyordu. Bugün Allah'a çok şükür Erzurum kültürünü yaşatabiliyorsak İzmir gibi bir yerde, sıcak bir iklimde sıcak bir memlekette biz bu yemeği yedirebiliyorsak demek ki biz bayağı bir şey başarmışız. Başarının sırrı, çalışmak, dürüst olmak, yaptığınız işe hile katmamak, yemediğiniz şeyi başkasına yedirmemeniz, helalinden kazanmanız ve helalinden vermek." şeklinde konuştu.
UYGUN FİYAT, KUSUR KALİTE
'İzmir'in lider markası' sloganıyla hizmet verdiklerini vurgulayan restoran sahibi Mehmet Atiş "Hijyen standartlarından kesinlikle taviz vermeyen Babadan çalışanları lezzet, sunum ve bir çok detaya dikkat ederek misafirlerimizin memnuniyeti için çalışmaktadır. ISO 9001, HACCP, TSE kalite belgelerine sahip olan restoranımız uygun fiyat ve kusursuz kalite ile hizmetinizdedir" diye konuştu. Bugünlere anne baba dualarıyla geldiklerini ifade eden Mehmet Atiş, başarısında büyük katkısı olan annesine, babasına, eşine, dostlarına, çocuklarına ve kardeşlerine de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babadan Çağ Kebap Gaziemir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement