Karsspor'un Kulüp Başkanı İş Adamı Muharrem Yıldız Oldu - Son Dakika
Yerel

Karsspor'un Kulüp Başkanı İş Adamı Muharrem Yıldız Oldu

Karsspor\'un Kulüp Başkanı İş Adamı Muharrem Yıldız Oldu

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Karsspor'un kulüp başkanı İş Adamı Muharrem Yıldız oldu.

19.08.2014 09:59  Güncelleme: 10:28

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Bal ligi takımlarından Karsspor'un kulüp başkanı işadamı Muharrem Yıldız oldu.

BAL liginin başlamasına kısa bir süre kala, Karsspor'da süren belirsizlik nihayet sonuçlandı. Uzun zamandan beri vatandaşların kafasını karıştıran Karsspor'un kulüp başkanı kim olacak? Karsspor BAL ligine katılacak mı? Soruları cevabını buldu.

Karsspor'daki belirsizlik İşadamı Muharrem Yıldız'ın kulüp başkanı olmasıyla sona erdi. Yılarca Karsspor'a maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen işadamı Muharrem Yıldız, herkesin kaçtığı ve adeta dokunanın elini yaktığı Karsspor'a sahip çıktı.

BAL ligi maçlarının başlamasına kısa bir müddet kala ne hocası, ne de sporcuları belli olan Karsspor, yeni kulüp başkanıyla birlikte kollar sıvanarak işe başlandı. Öncelikle sporcu ve teknik heyetinin ivedi bir şekilde belirlenmesi için kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Ankara'da bir takım görüşmeler yapıyor.

Herkesin günlünün rahat olmasını isteyen Başkan Muharrem Yıldız, Karsspor, kısa sürede toplanarak antrenmanlarına başlayacağının müjdesini verdi.

Yıldız, Karsspor'un 3 Eylül'deki BAL ligine katılması ve sahayı kullanabilmesi için gerekli olan 30 bin TL'yi yatırdı.

KARSPOR'UN DURUMU İÇLER ACISI

Herkesin kendisine basamak olarak kullandığı ve hayelllerine kavuştuktan sonra bıraktığı Karsspor'un durumun içler acısı olduğu ortaya çıktı.

Önceki yıllarda görev yapan yönetimlerin çıkmaza soktuğu Karsspor yeni yönetime bilançosu şöyle:

"Karsspor'un yasal faizi hariç 7 milyon TL. borcu var. 20 dönüm arazi, Arazi üzerinde tesis ve petrol için yapılmış bina var ancak binanın petrol ruhsatı yok. 23 alacaklı tarafından Karsspor tesislerine haciz konulmuş.Tesis kullanılır durumda değil. Karsspor'un kullandığı 1 adet otobüs, otobüsün kaydı başka şahsın adına ve otobüs kullanılabilecek durumda değil. Karsspor tesisini kullanılır duruma getirmek için yaklaşık 75 ile 100 bin TL. masraf yapılması gerekiyor. Karsspor'a teknik direktör ve futbolcu kadrosu kurmak için yaklaşık 700 bin ile 1 milyon TL gerekiyor." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karsspor'un Kulüp Başkanı İş Adamı Muharrem Yıldız Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement